Tüntetők támadtak az EchoTV stábjára (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon nehéz végignézni ezeket a képsorokat.

Egyrészt megértem a dühöt, amely például az EchoTV-vel és úgy általában a kormányzati hazugsággyárakkal szemben ott szunnyad a tüntetőkben. Ezek azok az emberek, akik rászállnak egy 18 éves diáklányra, akik képviselőket fotóznak ebédelés közben, akik nem riadnak vissza semmitől annak érdekében, hogy lejárassanak, csúsztassanak, valótlanságokat állítsanak.

A kormányhoz közel álló újságírók gyaláztak már politikus-feleségeket – emlékezzünk vissza, hogyan “méltatták” Tóbiás József volt MSZP elnök feleségét – és terjesztettek olyan valótlanságokat, melyek nem csak, hogy a politikai küzdelem keretei, de az emberies viselkedés keretei közé is nehezen illeszthetőek be.

Mégis azt gondolom, hogy túlzás az, amikor tettlegességig fajul a csörte a tüntetők és egy tv stáb között. Mégis azt gondolom – noha tudom, hogy miért volt a tüntetésen az Echo stábja – nyilván lejáratni azt az Informátor c. oknyomozónak hívott, valójában csak a karakterrombolásról szóló műsorukban – azonban ez mégiscsak túlmegy azon a ponton, aminek el kell választania minket a jobboldaltól.

Most nem arról van szó, hogy ezt a felvételt is heteken keresztül fogják mutogatni a saját sajtójukban, mert őszintén volt már ilyen és sajnos lesz is, hanem az, hogy ki kell jelölnünk azokat a határokat, amelyek elhatárolnak minket a kormányzó jobboldaltól.

Márpedig talán ez egy olyan határvonal volt. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük