Tüntetők támadtak az EchoTV stábjára (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagyon nehéz végignézni ezeket a képsorokat.

Egyrészt megértem a dühöt, amely például az EchoTV-vel és úgy általában a kormányzati hazugsággyárakkal szemben ott szunnyad a tüntetőkben. Ezek azok az emberek, akik rászállnak egy 18 éves diáklányra, akik képviselőket fotóznak ebédelés közben, akik nem riadnak vissza semmitől annak érdekében, hogy lejárassanak, csúsztassanak, valótlanságokat állítsanak.A kormányhoz közel álló újságírók gyaláztak már politikus-feleségeket – emlékezzünk vissza, hogyan “méltatták” Tóbiás József volt MSZP elnök feleségét – és terjesztettek olyan valótlanságokat, melyek nem csak, hogy a politikai küzdelem keretei, de az emberies viselkedés keretei közé is nehezen illeszthetőek be.

Mégis azt gondolom, hogy túlzás az, amikor tettlegességig fajul a csörte a tüntetők és egy tv stáb között. Mégis azt gondolom – noha tudom, hogy miért volt a tüntetésen az Echo stábja – nyilván lejáratni azt az Informátor c. oknyomozónak hívott, valójában csak a karakterrombolásról szóló műsorukban – azonban ez mégiscsak túlmegy azon a ponton, aminek el kell választania minket a jobboldaltól.

Most nem arról van szó, hogy ezt a felvételt is heteken keresztül fogják mutogatni a saját sajtójukban, mert őszintén volt már ilyen és sajnos lesz is, hanem az, hogy ki kell jelölnünk azokat a határokat, amelyek elhatárolnak minket a kormányzó jobboldaltól.

Márpedig talán ez egy olyan határvonal volt.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük