Orbán Viktor elég szűkszavúan búcsúzott kebelbarátjától Andy Vajnától


Andy Vajna és Orbán Viktor- Fotó: OV közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mint már korábban hírül adtuk, meghalt Andy Vajna producer…

Vajnának köszönhetően rengeteg hollywoodi filmet forgattak hazánkban. Ez valóban felbecsülhetetlen érték hazánknak, mert a filmjeit emberek 10 milliói nézik és szereznek tudomást Magyarországról.

A “Szabadság Szerelem” 56-ról szóló filmjével pedig maradandót alkotott hazánk számára. Még túl fiatal volt ahhoz hogy elmenjen…

A miniszterelnök, akivel híresen jó baráti kapcsolatot ápolt Vajna, nem túl bőbeszédűen, így búcsúzott tőle közösségi oldalán: “A legnagyobb magyar filmproducertől búcsúzunk. Hasta la vista, Andy! Köszönök mindent, Barátom! We are bidding farewell to the greatest Hungarian film producer. Hasta la vista, Andy! Thank You for everything, my Friend!”

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük