Orbán Viktor elég szűkszavúan búcsúzott kebelbarátjától Andy Vajnától


Andy Vajna és Orbán Viktor- Fotó: OV közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mint már korábban hírül adtuk, meghalt Andy Vajna producer…

Vajnának köszönhetően rengeteg hollywoodi filmet forgattak hazánkban. Ez valóban felbecsülhetetlen érték hazánknak, mert a filmjeit emberek 10 milliói nézik és szereznek tudomást Magyarországról.

A “Szabadság Szerelem” 56-ról szóló filmjével pedig maradandót alkotott hazánk számára. Még túl fiatal volt ahhoz hogy elmenjen…A miniszterelnök, akivel híresen jó baráti kapcsolatot ápolt Vajna, nem túl bőbeszédűen, így búcsúzott tőle közösségi oldalán: “A legnagyobb magyar filmproducertől búcsúzunk. Hasta la vista, Andy! Köszönök mindent, Barátom! We are bidding farewell to the greatest Hungarian film producer. Hasta la vista, Andy! Thank You for everything, my Friend!”

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük