Kormányellenes tüntetők foglalták el a Lánchidat – megbénították a forgalmat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon nem akar csillapodni a népharag a kormánnyal szemben.

Majd 100-150 tüntető foglalta el a budapesti Lánchidat – számol be a történtekről az Index.

Oláh Ibolya Magyarország című dala után – mely a mai budapesti tüntetés nagyszínpadán hangzott el – egy 30-40 fős csoport indult el a híd irányába, mindkét oldalon megbénítva a forgalmat.

Azt skandálják, hogy “megvárunk, megvárunk”, üzenve ezzel a többi demonstrálónak.

A forgalom ezzel meg is bénult, az autók nem tudnak kijönni a körforgalomból, de az alagútból sem. Utóbbinak a végéig áll a kocsisor, és a hídon is még nagyjából tíz autó vesztegel.

Ez a csoport végül felhízott a fenti 100-150 főre.Időközben készenléti rendőrök szólították fel a Lánchídon álló 100-150 embert, hogy hagyják el az úttestet, mert szabálysértést követnek el.

Ennek eleget téve páran lemenet ugyan a Lánchíd úttestjéről, de egy keménymag leült, leguggolt az útra. Néhányan a híd pesti hídfőjénél sorfalat álló rendőrökkel vitatkoznak. Tehát egy patthelyzet alakult ki a hídnál.

A HVG szerint hatalmas fricskát dobott a rendőrségnek az egyik hangadó a hídblokádban résztvevők között:

“Szeretném megköszönni a rendőrségnek, hogy segít blokád alatt tartani a hidat”

-utalva a rendőrsorfalra

Azután egy 20-25 perces patthelyzet után léptek a rendőrök. Eddig 6 embert vettek őrizetbe.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük