Kálmán Olga nekiment Németh Szilárdnak: szögbe nyúlt a Rezsibiztos


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 19
    Shares

Németh Szilárd szögbe nyúlt.

Nem most, egy éve.

Akkor nyilatkozta a még meglévő Magyar Nemzetnek, hogy nem is olyan rossz a sürgősségi betegellátás, csak a magyar szeret orvoshoz szaladgálni. Bezzeg ő, ezt a szögbe nyúlós kérdést is megoldotta egyedül.

Már megint nem tanultunk attól, akitől kellene és szilveszterkor csak szaladgáltunk kórházról-kórházra. A szerencsétlenebbekkel a mentő szaladgált. A kórházak meg beintettek: ide ne jöjjön a sok szimuláns! Most már tényleg elég ebből a vircsaftból, majd a tisztifőorvos rendet tesz!

Fél millió forintos pénzbírságot kapnak a kórházak, ha nem veszik át a mentőktől a súlyos betegeket – ezt egy körlevélben írta meg a Nemzeti Népegészségügyi Központ (lánykori nevén ÁNTSZ) élén álló tisztifőorvos.

A Népszava írt arról, hogy szilveszter táján megteltek a fővárosi kórházakban az intenzív osztályok, ezek után ragadott tollat az országos tisztifőorvos. Ha valamennyi ágyuk foglalt, akkor a levél szerint maguk kötelesek gondoskodni az ellátási területükhöz tartozók intenzív ellátásáról.Akit azon kapnak, hogy alaposabb ok nélkül utasította vissza a beteget, az 500 ezer forintos bírságot kaphat – írta a lap.

1. „Alaposabb ok nélkül” ? Mi lehet alaposabb ok, mint hogy nincs férőhely, és nincs orvos, nincs nővér? Azt nem gondolhatja a tisztifőorvos, hogy azért nem fogadtak több beteget, mert nem volt kedvük gyógyítani.

2. Oké, ha nincs férőhely, akkor ott a folyosó, a pince és a padlás. És az az osztályonként 2 orvos és 2 nővér simán el tud látni intenzív ápolásra szoruló betegeket 3-4 emeletet fel-le szaladgálva, maguk után húzva a lélegeztetőgépet, infúziót, ultrahangot, bármit.

Majd megtanulnak futni, ha meglátják a félmilliós csekket! – írja facebook oldalán a népszerű újságíró, Kálmán Olga


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 19
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük