Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy ország kedvence Gálvölgyi János. A színészlegenda immáron több évtizede szórakoztat minket színpadon illetve a televízió képernyőin keresztül is.

A művész munkásságán komplett nemzedékek nőttek fel. A művész tavaly töltötte be a 70. életévét, és ennek kapcsán úgy nyilatkozott, hogy a korából adódóan egyre kevesebb lehetősége van a színpadon.

Nem csoda tehát, hogy megfordult a fejében a visszavonulás gondolata. A színésszel készült nagy-interjúból kiderül azonban, hogy meddig még:

Nem volt szokványos a 2018. év, sokszoros jubileumot ünnepeltem: 50 éve voltam a pályán, 25 éve a Madáchban, és közben én magam is 70 lettem.

Ezek olyan mérföldkövek, amelyek miatt az ember megáll és elgondolkodik: vajon mennyi van még hátra? Ahogy az idő halad, egyre kevesebb a nekem való szerep, ezért nem is nagyon válogathatok.

Amíg erővel, ésszel és aggyal bírom, amíg a testem képes az összehangolt munkára, addig színpadon maradok – kezdte a Story magazinnak adott interjújában Gálvölgyi János.

Nem gondolkodom azon, mi lesz. Sokáig az volt a vágyam, hogy ismert ember legyek, felismerjenek, ha végigmegyek az utcán, és igyekeztem úgy járni, hogy ez meg is történjen. Ma viszont már egyáltalán nem bánt, ha nem ismernek fel. Jobban örülök az otthoni nyugalomnak, a feleségemmel kettesben töltött időnek.

Szerencsére Judittal már 48 éve együtt vagyunk jóban és rosszban. Ő most is sokat dolgozik, rengeteget fordít, éljük az életünket, én csak azt kívánom magunknak 2019-re, hogy soha rosszabb évünk ne legyen, mint az előző.

Megyünk együtt előre, azt pedig nem tudhatjuk, mennyi van még előttünk, hogy hány karácsonyunk vagy hány szilveszterünk lesz még. Az ünnepeink egyre fogynak, így aztán próbáljuk megbecsülni azt az időt, amit egymással, a lányainkkal és az unokáinkkal tölthetünk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: