Friss számok: Beszakadt a Fidesz támogatottsága – a tüntetések hatására meggyengültek a kormánypártok


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3

A Fidesz támogatottsága megroppant. A decemberi tüntetések hatására a kormánypártok támogatottsága hatalmasat zuhant derül ki a legfrissebb felmérésekből.

A ZRI Závecz Research Intézet – melyet az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cégként ismer el a szakma – felmérése szerint a Fidesz támogatottsága bezuhant. A kormánypártok az intézet által készített reprezentatív közvélemény-kutatás szerint elveszítettek csaknem

250 ezer szavazót

Mindeközben erősödtek az ellenzéki pártok is, derül ki a felmérésből. Átrendeződés is történt az ellenzéki oldalon, ugyanis amíg az LMP kiesne jelenleg a parlamentből, addig a Momentum Mozgalom parlamenti párttá válhatna – hibahatáron belül.

Egy szó mint száz – fekete napok járnak a kormánypártokra, melyek a legjelentősebb gyengülést Budapesten szenvedték el, ahol is támogatottságuk csaknem 9 százalékpontot zuhant.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3
  • 3
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük