Friss számok: Beszakadt a Fidesz támogatottsága – a tüntetések hatására meggyengültek a kormánypártok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A Fidesz támogatottsága megroppant. A decemberi tüntetések hatására a kormánypártok támogatottsága hatalmasat zuhant derül ki a legfrissebb felmérésekből.

A ZRI Závecz Research Intézet – melyet az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cégként ismer el a szakma – felmérése szerint a Fidesz támogatottsága bezuhant. A kormánypártok az intézet által készített reprezentatív közvélemény-kutatás szerint elveszítettek csaknem

250 ezer szavazót

Mindeközben erősödtek az ellenzéki pártok is, derül ki a felmérésből. Átrendeződés is történt az ellenzéki oldalon, ugyanis amíg az LMP kiesne jelenleg a parlamentből, addig a Momentum Mozgalom parlamenti párttá válhatna – hibahatáron belül.

Egy szó mint száz – fekete napok járnak a kormánypártokra, melyek a legjelentősebb gyengülést Budapesten szenvedték el, ahol is támogatottságuk csaknem 9 százalékpontot zuhant.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük