Nyílt levél Blankához, akit a bukott Bajerzsóti próbál meghurcolni


Nagy Blanka Fotó: Facebook
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Gondolkodó csapata kiáll Nagy Blanka mellett!!!

Ma 2019.január 15-én, megtörténhet az, hogy egy 18 éves lányt, az állami propaganda újságok lejárathatnak országos szinten, mert ki mert állni, ki merte mondani azt, hogy ELÉG, hogy undorító az amit I. Közpénz Király és a pribékjei tesznek ezzel az országgal

Olvasom, a rágalmazó cikket, amiben egy 18éves lány tanulmányi eredményeit firtatják, amit ha az iskola adott ki már bűncselekmény, ha az újság fogyatékos szerkesztői találták ki az már ismét bűncselekmény, hiszen a BTK.bűnteti a nagy nyilvánosság előtt való lejáratást, és tényként közlöm, hogy 2 azaz kettő év szabadságvesztés is lehet a következménye!

Nagy Blanka egy fiatal lány,aki akármilyen tanulmányi átlaggal is rendelkezik,nem tartozik senkire, pláne nem azért, mert ki merte mondani, hogy a Fidesz egy undorító,tolvaj patkány párt!!!

Továbbá, ha valamiből gyenge a teljesítménye bárkinek is, mint azt már saját szemünkkel is tapasztalhattuk egy mezei gázszerelő szakmunkás bizonyítvány is elegendő ahhoz, hogy milliárdosok lehessünk, élő példa erre Lőrinc barát, aki egy normális összetett mondatot sem képes hibátlanul elmondani!

Blanka, NE VEDD MAGADRA, Te egy csodálatos ŐSZINTE és talpraesett fiatal hölgy vagy, aki nagy dolgokra hivatott, én tudom, hogy sokra viszed az életben!
Fogd fel ezt a lejáratást elismerésnek, mert ha ez a kormány ennyire beszart egy 18éves diáktól ott bizony, már nagyon ég a talaj a lábuk alatt🤗🤗

Amennyiben nem kérnek nyilvánosan elnézést Nagy Blankától, minden eszközt és segítséget felajánlok számára, hogy ezek a mocskok megkapják a méltó büntetést!

(T.Andrea)

Mi mindössze ennyit fűznénk hozzá: Szégyenteljes, hogy Magyarországon egy ilyen lovagkereszttel kitüntetett aljadék ilyen stílusban, ilyen hangnemben megnyilatkozhat a közpénzen, tehát általunk fizetett tv adásban. Azon túl hogy önmagát minősíti, kórképet rajzol a Fideszről, hogy még engedik megszólalni. A stílus maga az ember.

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük