Nyílt levél Blankához, akit a bukott Bajerzsóti próbál meghurcolni


Nagy Blanka Fotó: Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Gondolkodó csapata kiáll Nagy Blanka mellett!!!

Ma 2019.január 15-én, megtörténhet az, hogy egy 18 éves lányt, az állami propaganda újságok lejárathatnak országos szinten, mert ki mert állni, ki merte mondani azt, hogy ELÉG, hogy undorító az amit I. Közpénz Király és a pribékjei tesznek ezzel az országgal

Olvasom, a rágalmazó cikket, amiben egy 18éves lány tanulmányi eredményeit firtatják, amit ha az iskola adott ki már bűncselekmény, ha az újság fogyatékos szerkesztői találták ki az már ismét bűncselekmény, hiszen a BTK.bűnteti a nagy nyilvánosság előtt való lejáratást, és tényként közlöm, hogy 2 azaz kettő év szabadságvesztés is lehet a következménye!

Nagy Blanka egy fiatal lány,aki akármilyen tanulmányi átlaggal is rendelkezik,nem tartozik senkire, pláne nem azért, mert ki merte mondani, hogy a Fidesz egy undorító,tolvaj patkány párt!!!

Továbbá, ha valamiből gyenge a teljesítménye bárkinek is, mint azt már saját szemünkkel is tapasztalhattuk egy mezei gázszerelő szakmunkás bizonyítvány is elegendő ahhoz, hogy milliárdosok lehessünk, élő példa erre Lőrinc barát, aki egy normális összetett mondatot sem képes hibátlanul elmondani!

Blanka, NE VEDD MAGADRA, Te egy csodálatos ŐSZINTE és talpraesett fiatal hölgy vagy, aki nagy dolgokra hivatott, én tudom, hogy sokra viszed az életben!
Fogd fel ezt a lejáratást elismerésnek, mert ha ez a kormány ennyire beszart egy 18éves diáktól ott bizony, már nagyon ég a talaj a lábuk alatt🤗🤗

Amennyiben nem kérnek nyilvánosan elnézést Nagy Blankától, minden eszközt és segítséget felajánlok számára, hogy ezek a mocskok megkapják a méltó büntetést!(T.Andrea)

Mi mindössze ennyit fűznénk hozzá: Szégyenteljes, hogy Magyarországon egy ilyen lovagkereszttel kitüntetett aljadék ilyen stílusban, ilyen hangnemben megnyilatkozhat a közpénzen, tehát általunk fizetett tv adásban. Azon túl hogy önmagát minősíti, kórképet rajzol a Fideszről, hogy még engedik megszólalni. A stílus maga az ember.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük