Ilyen szókimondóan, ennyire nyíltan még soha senki nem olvasott be Orbánnak és csatlósainak!


Török Zsolt, 2018 december
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szombaton leáll az ország. Több, mint 100 településen lesznek útlezárások, demonstrációk.
Szombaton leáll az ország. Több, mint 100 településen lesznek útlezárások, demonstrációk. Ez egy utolsó figyelmeztetés a kormánynak, a fideszes politikusoknak és az általuk kiszolgált nagy tőkének és oligarcháiknak.

Aztán jön, majd a sztrájk, amikor a magyar dolgozók bemennek a munkahelyükre, de nem veszik fel a munkát.

Közben a “közszolgálati” tv-t továbbra is a hirhamisító Papp Dániel vezeti jó pénzért.
Közben a mocskos szájú fideszes zsirnáci leprolizza a 18 éves tüntető diáklányt. Persze, jó pénzt kap ez a fideszes “fehérje halmaz” is. (A zsirnáci szóhasználata emberekre.)
Közben Fideszes propagandisták hazug állításokkal támadják csahos kutyaként a 18 éves diáklányt. Bátor “férfiak”, persze jó pénzért mocskolódnak.
Közben O1G nem fizeti ki időben egymillió nyugdíjas jogos járandóságát.
Közben a térség országai, népei sorban lehagyják hazánkat szinte minden területen. Ezer év után, ezt a szégyent hozta a fidesz.

Közben egyre többen csatlakoznak a demonstrációkhoz és a sztrájkfelhívásokhoz.
Pedagógusok, közszolgálati dolgozók, szociális ágazatban dolgozók, támogatólag nyilatkozik a rendőrök szakszervezete, a tűzoltók érdekképviselete.
És a többiek is jönnek majd előbb-utóbb.
Ébred a nép.

A hatalmon lévőkőn múlik, hogy meddig hergelik a magyarokat nem csak a lopásaikkal, a nép kizsákmányolásával, hanem a hirhamisításaikkal, a 18 éves diáklányokat támadó csaholásukkal.
Ne tűrjük!
Szerveződjünk!
Ki az utcára, ki a térre!
Foglaljuk vissza a magyar népnek a hazánkat!

Török Zsolt

Török Zsolt – Fotó: Török Zsolt Facebook oldala

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük