Gyurcsány lerántotta a leplet a rezsim eddigi legmocskosabb tettéről


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek…

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek… Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört.

A 24.hu te – a svájci Basler Zeitung cikkére hivatkozva – hosszadalmas írásban mutatta be, hogy az amerikai Finkelstein és cége hogyan árulja a tömeggyűlöletet elfajzott politikai pártok és kormányok számára, a választási győzelem érdekében.

Az egyik legjobb vevőjük a Fidesz volt, kiknek megrendelésére állították össze és vezényelték le a Soros Györgyöt ördögként lefestő, őt démonizáló gyűlöletkampányt.
Dollármilliókért csepegtették a mérget, segédkeztek abban, hogy előítélet és félelem tartsa össze a Fidesz mögötti közösséget, és uralhassák az országot.

A politika nem kötelezően ilyen. Nem igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem igaz, hogy nincs alapvető erkölcsi kötelessége a hatalmon lévőknek. Mert van: a kormányzás a közjó szolgálata, nem elfajzott eszmék képviselete es terjesztése.

Mocskos eszközökkel, mocskos politikai termékkel uralja az országot egy mocskos rezsim.
Van még kérdés? – írja Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a közösségi oldalán.“Amikor kitaláltuk a kampányt, egyetlen másodpercre se jutott eszünkbe, hogy Soros zsidó.” – áll az eredeti cikkben, amiről Gyurcsány Ferenc is ír.
Hogyne. Bár nagy az esélye, hogy a Fidesz-hívek még ezt is elhiszik, meg azt is, hogy Orbán gyűlöletkampánya nyomokban sem tartalmaz antiszemitzmust…

Kulturáltabb országban egy ilyen botrányba bele kellene, hogy bukjon a kormány! Mocskos, aljas szemét gazemberek! Már régen millióknak kellene az utcán lennie …

Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala  / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük