Gyurcsány lerántotta a leplet a rezsim eddigi legmocskosabb tettéről


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 6.3K

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek…

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek… Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört.

A 24.hu te – a svájci Basler Zeitung cikkére hivatkozva – hosszadalmas írásban mutatta be, hogy az amerikai Finkelstein és cége hogyan árulja a tömeggyűlöletet elfajzott politikai pártok és kormányok számára, a választási győzelem érdekében.Az egyik legjobb vevőjük a Fidesz volt, kiknek megrendelésére állították össze és vezényelték le a Soros Györgyöt ördögként lefestő, őt démonizáló gyűlöletkampányt.
Dollármilliókért csepegtették a mérget, segédkeztek abban, hogy előítélet és félelem tartsa össze a Fidesz mögötti közösséget, és uralhassák az országot.

A politika nem kötelezően ilyen. Nem igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem igaz, hogy nincs alapvető erkölcsi kötelessége a hatalmon lévőknek. Mert van: a kormányzás a közjó szolgálata, nem elfajzott eszmék képviselete es terjesztése.

Mocskos eszközökkel, mocskos politikai termékkel uralja az országot egy mocskos rezsim.
Van még kérdés? – írja Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a közösségi oldalán.

“Amikor kitaláltuk a kampányt, egyetlen másodpercre se jutott eszünkbe, hogy Soros zsidó.” – áll az eredeti cikkben, amiről Gyurcsány Ferenc is ír.
Hogyne. Bár nagy az esélye, hogy a Fidesz-hívek még ezt is elhiszik, meg azt is, hogy Orbán gyűlöletkampánya nyomokban sem tartalmaz antiszemitzmust…
Kulturáltabb országban egy ilyen botrányba bele kellene, hogy bukjon a kormány! Mocskos, aljas szemét gazemberek! Már régen millióknak kellene az utcán lennie …

Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala  / BalraMagyar


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 6.3K
  • 6.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük