2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek…

Dollármiliókat fizet a Fidesz azért, hogy gyűlöljék egymást az emberek… Ha lett volna még bármilyen illúziónk, most azt írnám, hogy utolsó darabja is összetört.

A 24.hu te – a svájci Basler Zeitung cikkére hivatkozva – hosszadalmas írásban mutatta be, hogy az amerikai Finkelstein és cége hogyan árulja a tömeggyűlöletet elfajzott politikai pártok és kormányok számára, a választási győzelem érdekében.

Az egyik legjobb vevőjük a Fidesz volt, kiknek megrendelésére állították össze és vezényelték le a Soros Györgyöt ördögként lefestő, őt démonizáló gyűlöletkampányt.
Dollármilliókért csepegtették a mérget, segédkeztek abban, hogy előítélet és félelem tartsa össze a Fidesz mögötti közösséget, és uralhassák az országot.

A politika nem kötelezően ilyen. Nem igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem igaz, hogy nincs alapvető erkölcsi kötelessége a hatalmon lévőknek. Mert van: a kormányzás a közjó szolgálata, nem elfajzott eszmék képviselete es terjesztése.

Mocskos eszközökkel, mocskos politikai termékkel uralja az országot egy mocskos rezsim.
Van még kérdés? – írja Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a közösségi oldalán.

“Amikor kitaláltuk a kampányt, egyetlen másodpercre se jutott eszünkbe, hogy Soros zsidó.” – áll az eredeti cikkben, amiről Gyurcsány Ferenc is ír.
Hogyne. Bár nagy az esélye, hogy a Fidesz-hívek még ezt is elhiszik, meg azt is, hogy Orbán gyűlöletkampánya nyomokban sem tartalmaz antiszemitzmust…

Kulturáltabb országban egy ilyen botrányba bele kellene, hogy bukjon a kormány! Mocskos, aljas szemét gazemberek! Már régen millióknak kellene az utcán lennie …

Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala  / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: