Összeomlott az egyik legnagyobb magyar internetszolgáltató – több tízezer háztartásban akadozik a szolgáltatás


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ma nagyságrendileg 23 órakor leállt az egyik legnagyobb magyar internetszolgáltató szolgáltatása.

A kimaradás a Budapest illetve Pest környéki Digi felhasználókat érinti. Sem a Digi kábeltévés szolgáltatása sem az internetszolgáltatás nem elérhető az egyik legnagyobb magyar szolgáltatónál.

A Digi kábel közösségi oldalán sorra jelentkeznek az elégedetlen felhasználók. A telefonos ügyfélszolgálat jelenleg elérhetetlen, feltehetőleg a sok bejövő telefonhívás miatt.

Találgatások szerint a ma este kezdődő X. kerületi hálózatkarbantartás lehet az oka annak, hogy több tízezer háztartás szolgáltatás nélkül maradt jelenleg.

Hivatalos tájékoztatást eddig nem adott a szolgáltató, így maradnak a találgatások.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük