Nem leszünk bevándorlóország! Hanem vagyunk? – Hogy is van ez Viktor?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Na itt a valóság! A DK kiderítette, hogy miközben megy a migráns ellenes gyűlöletkampány, az Orbán-kormány tízezrével osztogatja a külföldieknek a letelepedési- és munkavállalási engedélyeket…És még mindig milliók hisznek a Fidesznek…

Az elmúlt három évben közel a duplájára nőtt az EU-n kívüli külföldieknek kiadott munkavállalási engedélyek száma Magyarországon, derül ki a foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár válaszából.

A DK-s Oláh Lajos érdeklődésére Bodó Sándor előbb leszögezte, hogy “a kormány a munkaerő hiányt nem vendégmunkásokkal kívánja orvosolni, majd csatolta az adatsort. E szerint2016-ban 6303,
2017-ben 9274,
2018-ban pedig 11 ezer munkavállalási engedélyt adtak ki az illetékes hatóságok.

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal legutóbb közzétett, szeptember végi statisztikája szerint 2018 szeptember végéig összesen 69 848 tartózkodási engedélyt adott ki a hivatal, ami tízezerrel több az előző évi számhoz képest.

A debreceni BMW még csak növeli ezt a statisztikát. Miután a Fidesz több százezer magyar munkavállalót elüldözött. A multiknak viszont kell az olcsó munkaerő. A Fidesznek viszont kellenek a multik. Ezért engedik be a rabszolgákat.
Ennyi. A többi már csak propaganda a hívőknek..

Pénteken reggel a Szíjártó standupolt a Kossuthon. Azt találta mondani, hogy itt minden párt bevándorláspárti, csak két párt, a Fidesz-KDNP bevándorlást ellenző.
Most ha eltekintünk attól, a Fidesz-KDNP nem 2 párt, hanem gyakorlatilag 1, ki hozott törvényt nemrég az EU-n kívüli munkaerőnek, és kik árulták a letelepedési kötvényeket?
A bevándorláspárti is nettó hazugság, itt senki nem bevándorláspárti, ezt csak a Fidesz propaganda nyomatja.

Forrás: 444 / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük