Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na itt a valóság! A DK kiderítette, hogy miközben megy a migráns ellenes gyűlöletkampány, az Orbán-kormány tízezrével osztogatja a külföldieknek a letelepedési- és munkavállalási engedélyeket…És még mindig milliók hisznek a Fidesznek…

Az elmúlt három évben közel a duplájára nőtt az EU-n kívüli külföldieknek kiadott munkavállalási engedélyek száma Magyarországon, derül ki a foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár válaszából.

A DK-s Oláh Lajos érdeklődésére Bodó Sándor előbb leszögezte, hogy “a kormány a munkaerő hiányt nem vendégmunkásokkal kívánja orvosolni, majd csatolta az adatsort. E szerint

2016-ban 6303,
2017-ben 9274,
2018-ban pedig 11 ezer munkavállalási engedélyt adtak ki az illetékes hatóságok.

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal legutóbb közzétett, szeptember végi statisztikája szerint 2018 szeptember végéig összesen 69 848 tartózkodási engedélyt adott ki a hivatal, ami tízezerrel több az előző évi számhoz képest.

A debreceni BMW még csak növeli ezt a statisztikát. Miután a Fidesz több százezer magyar munkavállalót elüldözött. A multiknak viszont kell az olcsó munkaerő. A Fidesznek viszont kellenek a multik. Ezért engedik be a rabszolgákat.
Ennyi. A többi már csak propaganda a hívőknek..

Pénteken reggel a Szíjártó standupolt a Kossuthon. Azt találta mondani, hogy itt minden párt bevándorláspárti, csak két párt, a Fidesz-KDNP bevándorlást ellenző.
Most ha eltekintünk attól, a Fidesz-KDNP nem 2 párt, hanem gyakorlatilag 1, ki hozott törvényt nemrég az EU-n kívüli munkaerőnek, és kik árulták a letelepedési kötvényeket?
A bevándorláspárti is nettó hazugság, itt senki nem bevándorláspárti, ezt csak a Fidesz propaganda nyomatja.

Forrás: 444 / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: