2018. március 15. Diáktüntetés az oktatásért, az Opera előtt. Fotó: Draskovics Ádám KÉPÜNK jelen esetben illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Respekt a diákoknak! Zseniális húzás!

Szombat délelőtt az Emmi felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára, Horváth Zita beszélt volna az Educatio Kiállításon a felsőoktatásban elérhető ösztöndíjakról és a minőségi felsőoktatásról, amikor a Hallgatói Szakszervezet tagjai felálltak, és kórusban mondták:

„Jó reggel kívánunk tisztelt helyettes államtitkár asszony! Magyar fiatalok vagyunk, és nagyon elegünk van abból, hogy folyamatosan kibasztok velünk! Elegünk van abból, hogy amíg Orbán Viktor olcsón menzázik a várban, addig az ELTE több karán sok százmilliós leépítések történnek…

Ilyen az, amikor az Orbán-kormánnyal szembejön a valóság. A magyar diákok joggal kérik számon a Fideszt. A hatalom saját magára egyre többet költ, miközben az oktatás minősége egyre gyatrább a forráskivonás és a politikai megszállás miatt. A Fideszt vesztét pont a fiatal ellenes politikája fogja elhozni.

Videón ahogyan a Hallgatói Szakszervezet akciózik az Educatio kiállításon, Horváth Zita, felsőoktatási felelős helyettes államtitkár előadásán:

Csodálatos emberek vagytok fiatalok! Így kell elbánni ezekkel a dilettáns, hazug, korrupt gazemberekkel, akik próbálják tönkretenni a jövőtöket a nyamvadt pozíciójuk fenntartása miatt.

Forrás: 444 / Mérce / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: