Friss: Erősödik az ellenzéki összefogás – A DK kiáll a Jobbik és a Momentum mellett


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A DK szolidaritást vállal az ÁSZ által megbüntetett ellenzéki pártokkal

A DK nevében szolidaritásunkról biztosítottam a Párbeszédet és a Momentumot az állami támogatásuk felfüggesztése miatt. És persze a DK segítségét is felajánlottam. Az Állami Számvevőszék már minket is büntetett törvényellenesen, tudjuk, hogy ilyenkor milyen nehéz helyzetbe kerül egy párt. Az ÁSZ megint Orbán ökleként működik. De a számonkérés nem fog elmaradni! – írja Dr. Molnár Csaba a közösségi oldalán.

A sajtó értesülése szerint az Állami Számvevőszék felfüggesztette a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását.
A Demokratikus Koalíció szolidaritását fejezi ki az érintett pártokkal szemben, és felajánlja segítségét.

Tiltakozunk az ellen, hogy az Állami Számvevőszék szemmel láthatóan mondvacsinált okokkal büntesse az ellenzéki pártokat. A DK is folyamatos elszenvedője az ÁSZ vegzálásának, de úgy véljük, hogy ha igazi nagy fogásra akarnak szert tenni, érdemes lenne az európai magyarok helyett a Fidesznél és a KDNP-nél vizsgálódni.

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök
DK


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük