Friss: Erősödik az ellenzéki összefogás – A DK kiáll a Jobbik és a Momentum mellett


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A DK szolidaritást vállal az ÁSZ által megbüntetett ellenzéki pártokkal

A DK nevében szolidaritásunkról biztosítottam a Párbeszédet és a Momentumot az állami támogatásuk felfüggesztése miatt. És persze a DK segítségét is felajánlottam. Az Állami Számvevőszék már minket is büntetett törvényellenesen, tudjuk, hogy ilyenkor milyen nehéz helyzetbe kerül egy párt. Az ÁSZ megint Orbán ökleként működik. De a számonkérés nem fog elmaradni! – írja Dr. Molnár Csaba a közösségi oldalán.A sajtó értesülése szerint az Állami Számvevőszék felfüggesztette a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását.
A Demokratikus Koalíció szolidaritását fejezi ki az érintett pártokkal szemben, és felajánlja segítségét.

Tiltakozunk az ellen, hogy az Állami Számvevőszék szemmel láthatóan mondvacsinált okokkal büntesse az ellenzéki pártokat. A DK is folyamatos elszenvedője az ÁSZ vegzálásának, de úgy véljük, hogy ha igazi nagy fogásra akarnak szert tenni, érdemes lenne az európai magyarok helyett a Fidesznél és a KDNP-nél vizsgálódni.

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök
DK


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük