Korózs Lajos nagyon durván nekiment a kormánynak – Azonnali intézkedést követel!


Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Korózs Lajos: Ne szórakozzanak a nyugdíjasok pénzével!

Már mindent megtehet ez a kormány a kis nyugdíjasokkal Miből fog egy zsemlét venni akár. Minden intézmény akkorát hallgat egyik sem mer megszólalni. Az OTP már kiírta csak január 14-én kapnak a nyugdíjasok pénzt.

Az a szomorú, hogy még tudnak szórakozni. Ugye elvették a magán nyugdíjat 3 ezer milliárd? Most 10 évet rádobnak a nyugdíj korhatárra azaz elveszik 10 év nyugdíj járulékát.



Nagyon sok kisnyugdíjas napról napra él! Most 40 nappal ezelőtt volt utalás. Akinek 60-70 ezer a nyugdíja az bizony nagyon várta a mai utalást, mert már tegnap sem volt pénze kajára, gyógyszerre! – mondta Korózs Lajos.

 

Késedelmi kamatot fizetnek majd? Mert ha Te késve fizeted a számlát, akkor felszámolják. Ne legyünk naivak… Nem a pénzzel szórakoznak, hanem a nyugdíjasok és rokkantnyugdíjasok becsületével, maradék méltóságával és idegeivel!
A pénzzel pedig tőzsdéznek, természetesen. Fialtatják, de nem nekünk…

Bármikor dönthetnek úgy, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva csökkentik vagy visszatartják a nyugdíjakat.
Ezt a törvényt Orbánék hozták, megszavazták, több mint valószínű, h elkezdték… arcátlanul, pofátlanul a legérzékenyebb réteggel kezdve…








A kormány eme intézkedését honorálni kellene majd a választások alkalmával! A nyugdíjasok nem felejtenek ám Viktor!

 



Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük