Friss: Nem teszik zsebre Orbánék amit kaptak, miután antiszemita gyalázkodás áldozta lett a híres író


Vámos Miklós - Fotó: Vasárnapi Hírek
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A népszerű író Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa durva antiszemita támadás áldozataivá váltak.

Dávid-csillagokat rajzoltak Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa “Együtt lesz teljes a történet” című plakátjára, ami a Líra könyvesbolt által megjelentetett legújabb kötete, a Legközelebb majd sikerül reklámja a népszerű írónak.

A plakátokra rajzol Dávid-csillagok… nem más mint nyílt zsidózás. Egyértelmű antiszemitizmus. Ami újabb bizonyíték arra, hogy milyen”jól” is működik az orbán-rezsim gyűlöletpropagandája…

“Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk. Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom. Ámbár sejtem, a tettesek nem tudják, mit cselekszenek. Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát tetemteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat.” – írja Vámos Miklós a közösségi oldalán a történtekre reagálva.

Őszintén sajnáljuk a Vámos Miklóssal és Koncz Zsuzsával történteket. Reméljük a bűnösök mielőbb megkapják büntetésüket.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük