Vámos Miklós - Fotó: Vasárnapi Hírek
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A népszerű író Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa durva antiszemita támadás áldozataivá váltak.

Dávid-csillagokat rajzoltak Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa “Együtt lesz teljes a történet” című plakátjára, ami a Líra könyvesbolt által megjelentetett legújabb kötete, a Legközelebb majd sikerül reklámja a népszerű írónak.

A plakátokra rajzol Dávid-csillagok… nem más mint nyílt zsidózás. Egyértelmű antiszemitizmus. Ami újabb bizonyíték arra, hogy milyen”jól” is működik az orbán-rezsim gyűlöletpropagandája…

“Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk. Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom. Ámbár sejtem, a tettesek nem tudják, mit cselekszenek. Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát tetemteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat.” – írja Vámos Miklós a közösségi oldalán a történtekre reagálva.

Őszintén sajnáljuk a Vámos Miklóssal és Koncz Zsuzsával történteket. Reméljük a bűnösök mielőbb megkapják büntetésüket.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: