Friss: Kibékültek Majka és Curtis! – Nincs több harag az ország legmenőbb raperjei között (Részletek a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Curtis és Majka barátságának a drog vetett véget, amit sokáig nem vallott be magának a rapper

Curtis és Majka barátságának a drog vetett véget, amit sokáig nem vallott be magának a rapper, de most úgy tűnik, hogy ráébredt: igaza volt zenésztársának.

Az utóbbi időben ugyanis nagyon sok rajongóját cserbenhagyta, nem ment el a koncertekre. Curtis a közösségi oldalán közölte, hogy befekszik egy rehabilitációs központba, és újra a régiként tér majd vissza.„Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem…
Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!!
Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt” – írta Curtis az Instagram-oldalán.

Curtis instagram

Természetesen Majka is válaszolt Curtis posztjára, s biztosította a barátsága felől a végre helyes utat választó zenésztársát. „Én is szeretlek testvérem! Sok sikert” – írta Majka egy közös koncertfotó kíséretében.

Majka instagram

 

Forrás: NLC / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük