Friss: Kibékültek Majka és Curtis! – Nincs több harag az ország legmenőbb raperjei között (Részletek a cikkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Curtis és Majka barátságának a drog vetett véget, amit sokáig nem vallott be magának a rapper

Curtis és Majka barátságának a drog vetett véget, amit sokáig nem vallott be magának a rapper, de most úgy tűnik, hogy ráébredt: igaza volt zenésztársának.

Az utóbbi időben ugyanis nagyon sok rajongóját cserbenhagyta, nem ment el a koncertekre. Curtis a közösségi oldalán közölte, hogy befekszik egy rehabilitációs központba, és újra a régiként tér majd vissza.

„Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem…
Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!!
Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt” – írta Curtis az Instagram-oldalán.

Curtis instagram

Természetesen Majka is válaszolt Curtis posztjára, s biztosította a barátsága felől a végre helyes utat választó zenésztársát. „Én is szeretlek testvérem! Sok sikert” – írta Majka egy közös koncertfotó kíséretében.

Majka instagram

 

Forrás: NLC / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük