[VÁLTOZÁS] – Módosultak a mai tüntetés részletei – ide kattintva elolvashatja ezeket


A kép illusztráció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A hideg időre való tekintettel új információkat jelentettek be a szervezők.

A Magyar Szocialista Párt új információkat osztott meg a mai országos tüntetéssorozat budapesti állomásával kapcsolatban. A párt hivatalos közlése szerint módosul a rendezvény időpontja.

Mint fogalmaz az MSZP: Fontos tudnivalók a mai tüntetéssel kapcsolatban!

A menet kicsit hamarabb, 14.20-kor(!!!) indul majd, hogy meg ne fázzunk.

Sàl, sapka! Öltözzetek rétegesen! Osszàtok meg, hadd jusson el minden tüntetőhöz! – áll az MSZP felhívásában.

A hirtelen jött ítéletidő ellenére a szervezők tehát megtartják a tömegmegmozdulást ám érthető okokból azt kicsit előrébb hozták a korábbi időponthoz képest. A felvonulással egybekötött demonstráción, melyre több tízezer embert várnak a szervezeők a Hősök terén gyülekezik, majd az Andrássy úton keresztül haladva a Bajcsy-Zsilinszky úton át az Alkotmány utca irányából közelíti meg a Kossuth teret, ahol az ellenzéki pártok és civil szervezetek által delegált szónokok fogják elmondani az ellenzék követeléseit.

A tüntetéssorozat a Rabszolgatörvény elfogadásával kezdődött meg, mely elfogadhatatlan mennyiségű túlórára kényszerítené a magyar dolgozókat. Mindezek után több botrányos pillanat is elvezetett a mai napig, az MTVA épületében lezajlott botrányos képsorokon át egészen addig, hogy a pénteki pécsi demonstráción egyszerűen rákapcsolták a közvilágítást az ellenzéki demonstrálókra.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük