[VÁLTOZÁS] – Módosultak a mai tüntetés részletei – ide kattintva elolvashatja ezeket


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A hideg időre való tekintettel új információkat jelentettek be a szervezők.

A Magyar Szocialista Párt új információkat osztott meg a mai országos tüntetéssorozat budapesti állomásával kapcsolatban. A párt hivatalos közlése szerint módosul a rendezvény időpontja.

Mint fogalmaz az MSZP: Fontos tudnivalók a mai tüntetéssel kapcsolatban!

A menet kicsit hamarabb, 14.20-kor(!!!) indul majd, hogy meg ne fázzunk.

Sàl, sapka! Öltözzetek rétegesen! Osszàtok meg, hadd jusson el minden tüntetőhöz! – áll az MSZP felhívásában.

A hirtelen jött ítéletidő ellenére a szervezők tehát megtartják a tömegmegmozdulást ám érthető okokból azt kicsit előrébb hozták a korábbi időponthoz képest. A felvonulással egybekötött demonstráción, melyre több tízezer embert várnak a szervezeők a Hősök terén gyülekezik, majd az Andrássy úton keresztül haladva a Bajcsy-Zsilinszky úton át az Alkotmány utca irányából közelíti meg a Kossuth teret, ahol az ellenzéki pártok és civil szervezetek által delegált szónokok fogják elmondani az ellenzék követeléseit.

A tüntetéssorozat a Rabszolgatörvény elfogadásával kezdődött meg, mely elfogadhatatlan mennyiségű túlórára kényszerítené a magyar dolgozókat. Mindezek után több botrányos pillanat is elvezetett a mai napig, az MTVA épületében lezajlott botrányos képsorokon át egészen addig, hogy a pénteki pécsi demonstráción egyszerűen rákapcsolták a közvilágítást az ellenzéki demonstrálókra.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük