Óriási készültség a Fidesz-székháznál – ilyen képsorokat sosem láthattunk még


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Értem én, hogy fél a hatalom, de ez azért mégiscsak túlzás!

Pár perccel ezelőtt osztotta meg Nyakó István az MSZP politikusa azt a fényképet, mely az ellenzéki tüntetés gyülekező helyétől azaz a Hősők terétől néhány lépésnyire lévő Fidesz székháznál készült.Hatalmas rendőri erőket vezényeltek ki a kormánypárti székházhoz. Lendvai utcában található pártszékház környékét hermetikusan lezárták a kivezényelt rendőri erők.

Néhány perc múlva kezdetét veszi az őszellenzéki tüntetés, melyre a szervezők a hideg idő ellenére is több tízezer embert várnak.

A tüntetéssorozat a Rabszolgatörvény elfogadásával kezdődött meg, mely elfogadhatatlan mennyiségű túlórára kényszerítené a magyar dolgozókat. Mindezek után több botrányos pillanat is elvezetett a mai napig, az MTVA épületében lezajlott botrányos képsorokon át egészen addig, hogy a pénteki pécsi demonstráción egyszerűen rákapcsolták a közvilágítást az ellenzéki demonstrálókra.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük