Óriási készültség a Fidesz-székháznál – ilyen képsorokat sosem láthattunk még


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Értem én, hogy fél a hatalom, de ez azért mégiscsak túlzás!

Pár perccel ezelőtt osztotta meg Nyakó István az MSZP politikusa azt a fényképet, mely az ellenzéki tüntetés gyülekező helyétől azaz a Hősők terétől néhány lépésnyire lévő Fidesz székháznál készült.

Hatalmas rendőri erőket vezényeltek ki a kormánypárti székházhoz. Lendvai utcában található pártszékház környékét hermetikusan lezárták a kivezényelt rendőri erők.

Néhány perc múlva kezdetét veszi az őszellenzéki tüntetés, melyre a szervezők a hideg idő ellenére is több tízezer embert várnak.

A tüntetéssorozat a Rabszolgatörvény elfogadásával kezdődött meg, mely elfogadhatatlan mennyiségű túlórára kényszerítené a magyar dolgozókat. Mindezek után több botrányos pillanat is elvezetett a mai napig, az MTVA épületében lezajlott botrányos képsorokon át egészen addig, hogy a pénteki pécsi demonstráción egyszerűen rákapcsolták a közvilágítást az ellenzéki demonstrálókra.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük