Hatalmas a balhé Pécsett – Botrány az összellenzéki megmozduláson


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az ország több pontján, így Pécsett is tüntettek pénteken a rabszolgatörvény, a fideszes csicskabíróságok, és a sorozatos fideszes törvénysértések miatt.

A pécsi tüntetés útvonalán a városvezetés egyszerűen lekapcsoltatta a közvilágítást, így a demonstrálók vaksötétben vonultak végig az útvonalukon.

Ugye tudjuk, hogy ez SZÁNDÉKOS KÖZVESZÉLY OKOZÁS! Ilyet nem tehetnek, mert indokolatlanul , közvetlen balesetveszélyes helyzetet teremtenek több ezer utcán közlekedő embernek! Ez bűncselekmény! A közérdekű üzem működésének megzavarása BTK szerinti tényállása:
Közérdekű üzem megzavarása BTK. 323. § (1) Aki közérdekű üzem működését jelentős mértékben megzavarja, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Minderről Pitz Dániel, helyi ellenzéki politikus osztott meg képeket a közösségi oldalán:

Az eseményen fő bejelentését egyébként Péterffy Attila, 49 éves mérnök tette, aki közölte: az októberi önkormányzati választáson elindul Pécs polgármesteri címéért. A tüntetésen elhangzott, hogy a jelöltet az MSZP, a DK és a Momentum is támogatja.

Tegnap a hatalom lekapcsoltatta a Tiborcz István-féle közvilágítást a tüntetés elején, a mintegy másfél ezer pécsi tüntetőre.Ha emiatt valaki elesik , megsérül perelheti az önkormányzatot vagy a közvilágításért felelős szolgáltatót .

Ma mutassuk meg, hogy elég volt ebből a rabszolgatartó-stílusból! Csatlakozz a mai tiltakozáshoz!

Forrás: Nyugati Fény / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük