Elkezdődött a végjáték: a szakszervezetek ultimátumot adtak Orbánnak


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Világos beszéd ez!

Úgy néz ki bekeményítenek a szakszervezetek. Eddig sokan kritizálták a szakszervezetek vezetőit, hogy tejbe tök módjára viselkednek, de az a bizonyos tök megérkezett amint a szakszervezetek érezhették, az emberek mögöttük vannak.

A mai tüntetés pedig világosan ezt üzente. Mostantól kéz a kézben a civilek, szakszervezetek és pártok közösen a kormány intézkedései ellen. De ami még fontosabb a magyar választók 80%-a is a “rabszolgatörvény” ellen.

Ezért történhetett meg az, hogy Kordás László a MASZSZ elnöke a Kossuth téren ma ultimátumot adott Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Ezt nem mi kértük, nem leszünk rabszolgák

– jelentette ki Kordás László, aki hozzátette azt is, hogy a kormány a saját népe helyett az „ordaslelkű profitvadászokat” választotta.

Kordás felolvasta a szakszervezetek követeléseit is, többek között azt követelik, hogy „ne a munkapad mellől menjünk a temetőbe.”

Kedden személyesen is átadják Orbán Viktornak a követeléseiket és ultimátumot adnak: a miniszterelnöknek ezt követően öt napja lesz arra, hogy felállítsa a kormány tárgyalóbizottságát. Ha ez nem teljesül, akkor jön az országos figyelmeztető sztrájk.

“Munkahelyeket, utakat, hidakat fogunk lezárni, megbénul az ország és mindezért a felelősség Orbán Viktort fogja terhelni!” – jelentette ki Kordás és arra biztatta a jelenlévőket, hogy szerveződjenek, lépjenek be a szakszervezetekbe.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Kordás bejelentette: január 19-én országos demonstráció lesz.


Forrás: 24.huOszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük