Elkezdődött a végjáték: a szakszervezetek ultimátumot adtak Orbánnak


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Világos beszéd ez!

Úgy néz ki bekeményítenek a szakszervezetek. Eddig sokan kritizálták a szakszervezetek vezetőit, hogy tejbe tök módjára viselkednek, de az a bizonyos tök megérkezett amint a szakszervezetek érezhették, az emberek mögöttük vannak.A mai tüntetés pedig világosan ezt üzente. Mostantól kéz a kézben a civilek, szakszervezetek és pártok közösen a kormány intézkedései ellen. De ami még fontosabb a magyar választók 80%-a is a “rabszolgatörvény” ellen.

Ezért történhetett meg az, hogy Kordás László a MASZSZ elnöke a Kossuth téren ma ultimátumot adott Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Ezt nem mi kértük, nem leszünk rabszolgák

– jelentette ki Kordás László, aki hozzátette azt is, hogy a kormány a saját népe helyett az „ordaslelkű profitvadászokat” választotta.

Kordás felolvasta a szakszervezetek követeléseit is, többek között azt követelik, hogy „ne a munkapad mellől menjünk a temetőbe.”

Kedden személyesen is átadják Orbán Viktornak a követeléseiket és ultimátumot adnak: a miniszterelnöknek ezt követően öt napja lesz arra, hogy felállítsa a kormány tárgyalóbizottságát. Ha ez nem teljesül, akkor jön az országos figyelmeztető sztrájk.

“Munkahelyeket, utakat, hidakat fogunk lezárni, megbénul az ország és mindezért a felelősség Orbán Viktort fogja terhelni!” – jelentette ki Kordás és arra biztatta a jelenlévőket, hogy szerveződjenek, lépjenek be a szakszervezetekbe.
Kordás bejelentette: január 19-én országos demonstráció lesz.

Forrás: 24.huTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük