Nagyinterjú a méltán elismert, sokak által kedvelt Friderikusz Sándorral


Friderikusz Sándor - Fotó: Blogstar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

A népszerű riporter az utóbbi időben elbújva a nyilvánosság elől egyedül él, ha pedig valakivel szóba elegyedik, a magánéletéről igyekszik nem beszélni.

Most azonban a Nők Lapjának őszintén vallott önmagáról, hiszen régi kollegája, az örökifjú Szilágyi János készített vele interjút.

– A magány nem összekeverendő az egyedülléttel, amit viszont kifejezetten kedvelek. Időnként három-négy napig ki sem mozdulok a lakásomból, eközben remekül megvagyok magammal. Sokat olvasok meg telefonálok, mialatt a háttérben megy a rádió vagy a televízió, amire többnyire csak akkor kapom fel a fejem, ha valami szörnyűséget adnak. Mondhatom, gyakran kapom fel a fejemet. És újabban televíziós műsorokat is gyártok – mesélte a hetilapnak Friderikusz, aki még a barátainak sem mutatja meg a műsorterveit.

A riporter nehezen nyílik meg az embereknek, ez a tulajdonsága pedig egészen gyerekkoráig nyúlik vissza.

– Többnyire befelé élek, ugyanis nagyon fantáziadús és gazdag a belső világom. Már gyerekkoromban is – manapság úgy mondanák – autistagyanús attitűdökkel rendelkeztem, ugyanis napokig képes voltam egyedül játszani, rajzolgatni, de leginkább mélázni. Ennek a mai megfelelője talán az, hogy szinte sosem fekszem le éjjel kettő-három előtt, mert mindig van valami, amit még el kell olvasnom, ki kell jegyzetelnem vagy végig kell gondolnom. Ülök hát egy karosszékben vagy egy kanapén, előttem esetleg egy kis pohár abszint vagy legújabban néha diólikőr, valami szép zene szól, és az égvilágon nem csinálok semmit, csak elmélkedem ezen-azon.

Hol? Melyik csatornán vagy látható? – tette fel a kérdést Szilágyi.

– Egyiken sem, csupán a „sajátomon”. Ezek az adások, pontosabban műsorötletek pusztán az én fejemben léteznek, amiket aztán szinopszisszerűen leírok, mégpedig olyan alapossággal, hogy még a műsor részletes költségvetését is elkészítem. Miközben természetesen magamat mulattatom ezekkel. Legalább 35-40 ilyen „kész” műsorom van már dossziéban.

Forrás: Nők Lapja

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük