18 éve nincs közöttünk a magyar legenda – Ön rajongott érte?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Már 18 év eltelt, s a hiánya nem múlik… Hatalmas űrt hagyott maga után…

Hatalmas űrt, olyat ami azóta is és örökre betöltetlen marad…

18 éve halt meg a magyar popikon , Zámbó Jimmy !2001. január 2-án reggel az énekes otthon tartott fegyverével véletlenül lőtte meg magát , a Honvédkórházba szállították de a gyors orvosi segítség ellenére nem tudták megmenteni az életét ! 42 éves volt…

“Gázpisztolyával is kétszer a levegőbe lőtt Zámbó Imre, művésznevén Zámbó Jimmy, mielőtt Beretta fegyverét használta kedden kora reggel – közölte Vágó Imréné rendőr ezredes, XXI. kerületi rendőrkapitány kedden délután az MTI-vel. Vágó Imréné korábban közölte: az előadóművész véletlen baleset következtében fejbe lőtte magát engedéllyel tartott, 9 milliméteres Beretta pisztolyával.

Zámbó Jimmy hajnali öt óra körül egy zavaró “külső körülmény” hatására a nyitott ablakon át a levegőbe lőtt, majd kivette a lőszereket a pisztolyból.

Egy lőszer azonban a fegyverben maradt, amellyel a művész véletlenül fejbe lőtte magát.”

( MTI , 2001. január 2. )
 


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük