Horváth Csaba igen keményen megküldte Orbánt és Tarlóst


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Budapest nem kér Orbán agressziójából és Tarlós gyávaságából
Orbán Viktor az éj leple alatt, gyáva és sunyi módon vitette el a Vértanúk teréről Nagy Imre, az 1956-os forradalom mártír miniszterelnökének szobrát.

De nem kevésbé gyáva és sunyi Tarlós István sem, aki ezúttal sem lépett fel a főnökével szemben, hogy megvédje városát. 2010 előtt ez állami barbarizmus elképzelhetetlen volt, Budapest maga döntötte el, hogy a közterületein milyen szobrok, emlékművek állnak.

Orbán és Tarlós meggyalázta 1956 hőseinek és áldozatainak emlékét és ezzel lábbal tiporja a magyar szabadságot, amely – ha a Fideszen múlna – hamarosan szintén emlék lesz. A demokrácia alapvető szabályait felrúgó fideszes hatalom Tarlós gyáva és sunyi asszisztálásával azt csinál a várossal, amit akar.

Ebből van elege a budapestieknek, akik jövő ősszel el fogják takarítani az értékeiket és az érdekeiket semmibe vevő, a fideszes hatalmat gyáván kiszolgáló főpolgármestert és polgármestereket. Budapest megmutatja, hogy nem kér Orbán agressziójából és Tarlós gyávaságából.

Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük