Horváth Csaba igen keményen megküldte Orbánt és Tarlóst


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Budapest nem kér Orbán agressziójából és Tarlós gyávaságából
Orbán Viktor az éj leple alatt, gyáva és sunyi módon vitette el a Vértanúk teréről Nagy Imre, az 1956-os forradalom mártír miniszterelnökének szobrát.

De nem kevésbé gyáva és sunyi Tarlós István sem, aki ezúttal sem lépett fel a főnökével szemben, hogy megvédje városát. 2010 előtt ez állami barbarizmus elképzelhetetlen volt, Budapest maga döntötte el, hogy a közterületein milyen szobrok, emlékművek állnak.

Orbán és Tarlós meggyalázta 1956 hőseinek és áldozatainak emlékét és ezzel lábbal tiporja a magyar szabadságot, amely – ha a Fideszen múlna – hamarosan szintén emlék lesz. A demokrácia alapvető szabályait felrúgó fideszes hatalom Tarlós gyáva és sunyi asszisztálásával azt csinál a várossal, amit akar.Ebből van elege a budapestieknek, akik jövő ősszel el fogják takarítani az értékeiket és az érdekeiket semmibe vevő, a fideszes hatalmat gyáván kiszolgáló főpolgármestert és polgármestereket. Budapest megmutatja, hogy nem kér Orbán agressziójából és Tarlós gyávaságából.

Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük