Ilyen alattomosságra is csak Orbán képes! – Ma hajnalban eltüntették a Nagy Imre szobrot – Délután 5-kor tiltakozás! (részletek a cikkben)


Nagy Imre szobra (még a helyén) - Fotó: Mapio.net
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Alattomos módon szedték szét és rakták teherautóra ma hajnalban a budapesti Nagy Imre szobrot.

Alattomos módon szedték szét és rakták teherautóra ma hajnalban a budapesti Nagy Imre szobrot. A Demokratikus Koalíció és a Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete mindenkit vár délután 17.00-ra. Beszédet mond Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája, Mécs Imre és Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke. A beszédek után közösen gyertyát gyújtunk a Nagy Imre szobor emlékére.

Orbán tényleg ennyire gyorsan felejt??? Tényleg nem emlékszik rá, hogy ő Nagy Imre és társai vállára kapaszkodva lett valaki 89-ben, ezt már úgy látszik, réges-régen elfelejtette.

Emlékszünk rá ugye, hogy idén nyáron Schmidt Mária nagyasszony újraértelmezte az ’56-os forradalmat, s nekiment Nagy Imre emlékének?

Legyünk minél többen ma délután 17.00 órakor a közös gyertyagyújtáson, mutassuk meg a hazug, aljas maffia-kormánynak, hogy nem felejtünk, hogy minden egyes aljas gaztettük elevenen él bennünk, s hogy Nagy Imre szobrának sunyi, aljas elvitelét sem bocsájtjuk meg!

 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük