Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A volt miniszterelnök unokájánál is csúnyán kiverte a biztosítékot Orbán.

Mint ismeretes az év elején a Várba költözik a teljes kormány, Orbán Viktor új irodája a Karmelita kolostorban lesz.  Úgy tűnik, hogy a költözés híre az egykori miniszterelnök, Nagy Imre unokájának sem nyerte el a tetszését.

“Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?” – írja Jánosi Katalin a közösségi oldalán.

 

 

Teljesen jogos és megalapozott ez a kiakadás.  Ezt a rongyrázást, amit ez a kompánia megenged magának, egyik kormány se merészelte volna megtenni. Se az “átkosban”, se a “rendszerváltás” után. Ez is jól példázza, mennyire cinikusak, és mennyire tesznek a nép véleményére.

Ráadásul orbitálisan kínos, hogy Viktorunk nem bír a Várba költözési vágyával…. Ez a legnagyobb bizonyítéka Viktorunk szellemi (marha alacsony) színvonalának, kisebbségi komplexusának…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: