A világhírű divattervező Karácsony alkalmával üzent be Orbánnak, de eszméletlen brutálisan keményet


Herczeg Zoltán divatforradalmár, üzletember - Fotó: WMN.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A világ egyik legismertebb divattervezője minden bizonnyal finoman szólva sem Orbán-párti 

Herczeg Zoltán magyar divattervező, cégtulajdonos, üzletember, a Herczeg Divatház alapítója.

Ismeri az egész világ, együtt harcol Hadházy Ákossal az Európai Ügyészségért, egy élhetőbb, demokratikus Magyarországért…Herczeg Zoltán divattervező is felszólalt a Kunigunda utcában az MTVA előtt. Ő egymaga már közel 1000 aláírást gyűjtött az Európai Ügyészségért Szerencsen, és vállalta a kiállást az ellen is, ami a korrupt magyar ügyészség mellett a rendszer másik alapja: az agymosó, néphülyítő, a valódi híreket cenzúrázó kormánypropaganda ellen.

Karácsony alkalmából igen erős üzenetet küldött a Miniszterelnöknek, mutatjuk:


Bravó Herczeg Zoltán! Halkan javasoljuk az ellenzéki képviselőknek, hogy tessenek rendelni sok-sok ilyen pólót  Herczeg úrtól, s kollektíve ebben megjelenni a Parlamentben. A siker garantált, mindenki imádni fogja aki Orbán és a tolvaj bandája ellen van.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük