A világhírű divattervező Karácsony alkalmával üzent be Orbánnak, de eszméletlen brutálisan keményet


Herczeg Zoltán divatforradalmár, üzletember - Fotó: WMN.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A világ egyik legismertebb divattervezője minden bizonnyal finoman szólva sem Orbán-párti 

Herczeg Zoltán magyar divattervező, cégtulajdonos, üzletember, a Herczeg Divatház alapítója.

Ismeri az egész világ, együtt harcol Hadházy Ákossal az Európai Ügyészségért, egy élhetőbb, demokratikus Magyarországért…

Herczeg Zoltán divattervező is felszólalt a Kunigunda utcában az MTVA előtt. Ő egymaga már közel 1000 aláírást gyűjtött az Európai Ügyészségért Szerencsen, és vállalta a kiállást az ellen is, ami a korrupt magyar ügyészség mellett a rendszer másik alapja: az agymosó, néphülyítő, a valódi híreket cenzúrázó kormánypropaganda ellen.

Karácsony alkalmából igen erős üzenetet küldött a Miniszterelnöknek, mutatjuk:


Bravó Herczeg Zoltán! Halkan javasoljuk az ellenzéki képviselőknek, hogy tessenek rendelni sok-sok ilyen pólót  Herczeg úrtól, s kollektíve ebben megjelenni a Parlamentben. A siker garantált, mindenki imádni fogja aki Orbán és a tolvaj bandája ellen van.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük