Friss: A most már független Szél Bernadett is betekintést engedett a családi ünnepbe


Szél Bernadett - Fotó: EgerHírek
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szél Bernadett, volt LMP-s, most már független képviselő is betekintést engedett a meghitt pillanatokba.

Az angol (ezt láthattuk, hallhattuk az MTVA székháznál) és német nyelven felsőfokú nyelvismerettel bíró, pécsi születésű képviselőnő 2002 óta férjével és két kislányával Budakeszin él.

Lehet sokan nem is tudják, 2018-ban a Forbes őt választotta a 9. legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben.2018. október 1-jén Szél Bernadett kilépett az LMP frakciójából, és a pártból is, és a jövőben függetlenként folytatja a munkáját az országgyűlésben.

Szél most közösségi oldalán engedett bepillantást a magánéletébe, ahol is férjével és két bájos kislányával együtt kíván Boldog Ünnepeket a csinos képviselőnő.

 


Szél Bernadettnek és Családjának innen kívánunk Boldog, Békés, Áldott Ünnepeket.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük