Friss: A most már független Szél Bernadett is betekintést engedett a családi ünnepbe


Szél Bernadett - Fotó: EgerHírek
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szél Bernadett, volt LMP-s, most már független képviselő is betekintést engedett a meghitt pillanatokba.

Az angol (ezt láthattuk, hallhattuk az MTVA székháznál) és német nyelven felsőfokú nyelvismerettel bíró, pécsi születésű képviselőnő 2002 óta férjével és két kislányával Budakeszin él.

Lehet sokan nem is tudják, 2018-ban a Forbes őt választotta a 9. legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben.

2018. október 1-jén Szél Bernadett kilépett az LMP frakciójából, és a pártból is, és a jövőben függetlenként folytatja a munkáját az országgyűlésben.

Szél most közösségi oldalán engedett bepillantást a magánéletébe, ahol is férjével és két bájos kislányával együtt kíván Boldog Ünnepeket a csinos képviselőnő.

 


Szél Bernadettnek és Családjának innen kívánunk Boldog, Békés, Áldott Ünnepeket.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük