Elképesztő mennyire megnőttek a gyerkőcei – Megható családi fényképet posztolt Mesterházy Attila


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az ünnep a legkevésbé szól a politikáról, viszont ilyenkor mindig kiderül, bizony a politikusok is emberek.

Mesterházy Attila a Szocialista Párt politikusa megható fényképet tett közzé családjáról az ünnepi készülődés alatt. A karácsony a szeretet és a család ünnepe, így nem csoda, hogy a politikusok is ilyenkor nem pártpolitikai tartalmakat osztanak meg közösségi oldalukon, hanem sokkal inkább személyesebb tartalmakat.Az MSZP politikusának gyermekei szinte a szemünk láttára nőttek fel. Sokszor láttattuk őket kampányeseményeken, főleg a 2014-es országgyűlési választások alkalmával, ahol is az MSZP és a többi demokratikus párt miniszterelnök-jelöltje volt a politikus.

Eltelt azóta 4 év és a lurkók felcseperedtek. Elképesztő mennyire nagyok lettek. Néhány évvel ezelőtt még így zajlott az ünnepi készülődés:

Most pedig már ilyen nagyok lettek a lurkók.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük