Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vannak pillanatok, ilyen a karácsony, amikor egy pillanatra mindennek meg kell állnia, mindennek el kell csendesednie és várni kell a csodát.

Mert csodák igen is vannak a hétköznapok csodái, melyeket nem csak megkeresni, de megélni is kell. Könnyeket csalhat mindenki szemébe az a levél, melyet a 6 éves kis Madison aki azután írta meg a levelét, hogy elveszítette édesapját az ötödik szívműtétje után.

5 gyermeket hagyott hátra az édesapa, közöttük a kis Madi-t akinek egyetlen egy karácsonyi kívánsága az volt, hogy jöjjön haza édesapja a mennyországból, ezért levelet írt neki:

“Azt kívánom, hogy lássalak és boldog karácsonyt kívánhassak neked… Tudom, hogy bár én nem láthatlak, de te látsz engem. Boldog karácsonyt! Szeretlek! Bárcsak láthatnálak!”

– írta kézzel írt üzenetében Madison, aki még egy puszinyomot is hagyott a papíron, majd nagybátyjával elsétált a postára, ahol feladta a levelet. A legnagyobb meglepetésre néhány nappal később megérkezett a levelére a válasz:

“Igazi kihívás volt a csillagokat és más galaktikus tárgyakat elkerülni a mennyország felé vezető utunkon, de megnyugtatlak, hogy biztonságban megérkezett a leveled. A Royal Mail legfőbb feladata, hogy mindenki levelét eljuttassa a címre, és tudjuk, hogy a tiéd mennyit jelent neked. Továbbra is mindent megteszünk, hogy a mennybe is eljussanak a küldemények. Reméljük, hogy csodálatos karácsonyod lesz”

JavaScript is not available.

No Description

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: