Elhunyt édesapjának írt levelet egy kislány karácsonykor, könnyfakasztó választ rá a postástól


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vannak pillanatok, ilyen a karácsony, amikor egy pillanatra mindennek meg kell állnia, mindennek el kell csendesednie és várni kell a csodát.

Mert csodák igen is vannak a hétköznapok csodái, melyeket nem csak megkeresni, de megélni is kell. Könnyeket csalhat mindenki szemébe az a levél, melyet a 6 éves kis Madison aki azután írta meg a levelét, hogy elveszítette édesapját az ötödik szívműtétje után.5 gyermeket hagyott hátra az édesapa, közöttük a kis Madi-t akinek egyetlen egy karácsonyi kívánsága az volt, hogy jöjjön haza édesapja a mennyországból, ezért levelet írt neki:

“Azt kívánom, hogy lássalak és boldog karácsonyt kívánhassak neked… Tudom, hogy bár én nem láthatlak, de te látsz engem. Boldog karácsonyt! Szeretlek! Bárcsak láthatnálak!”

– írta kézzel írt üzenetében Madison, aki még egy puszinyomot is hagyott a papíron, majd nagybátyjával elsétált a postára, ahol feladta a levelet. A legnagyobb meglepetésre néhány nappal később megérkezett a levelére a válasz:

“Igazi kihívás volt a csillagokat és más galaktikus tárgyakat elkerülni a mennyország felé vezető utunkon, de megnyugtatlak, hogy biztonságban megérkezett a leveled. A Royal Mail legfőbb feladata, hogy mindenki levelét eljuttassa a címre, és tudjuk, hogy a tiéd mennyit jelent neked. Továbbra is mindent megteszünk, hogy a mennybe is eljussanak a küldemények. Reméljük, hogy csodálatos karácsonyod lesz”

I ♥ Gloucestershire on Twitter

Girl who wrote to daddy ‘in heaven’ gets touching reply from Royal Mail The letter has given six-year-old Madison a ‘reason to smile’ https://t.co/BPbqBMK5Yy
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük