Hadházy két szóval alázta le nagyon keményen az őt feljelentő kollégáit, s ugyanennyivel a maffia-kormányt is


Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

1956 óta nem fordult elő olyan, ami az ellenzéki képviselőkkel történt az MTVA székházában, vagyis: hogy a hatalom parancsára testi kényszert alkalmazzanak velük szemben – ezt Hadházy Ákos mondta a Startban.

Hadházy Ákos kijelentette: nagyon fél a hatalom, ez abból is látszik, hogy ilyen helyzetben sem cselekszik racionálisan. Hozzátette: az állami tévében dolgozó biztonsági őrök hivatalos személy elleni erőszakot követtek el, ami 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel jár… Halkan hozzátenném, hogy ráadásul csoportosan.

A péntek esti tüntetésen, a Sándor-palota előtt Hadházy Ákos két szóban üzent az őt feljelentő állatorvos kollégáinak. Mint ismeretes két állatorvos is etikai eljárást kezdeményezett Hadházy Ákos ellen, adta hírül az MTI. (Hírhez háttérismeret: Hadházy Ákos szakmáját tekintve állatorvos.)

„A december 19-ei keltezésű panasz szerint Hadházy Ákos december 16-17-én »az MTVA székházában önmagából teljesen kifordulva, minősíthetetlen, már deviánsba hajló módon viselkedett (…) megállapítható, hogy dr. Hadházy Ákos az etikai vétség tényállását kimerítette.” A panaszt két állatorvos, Herényi Bulcsú és Szinesi András tette, utóbbi a kamara Veszprém megyei elnöke.

S röviden reagált azokra a kormánypárti vádakra is, amik szerint tüntetéseken a csőcselék vesz részt, akiket Soros küldött, hogy aztán 1 millió menekültet telepíthessenek be.

Az állatorvos végzettségű képviselő minderre két mondattal válaszolt. Az első így hangzott:

A lónak a f@szát!

A második mondattal Hadházy annak a két állatorvosok üzent, akik pénteken feljelentették az Állatorvosi Kamaránál. Mint fogalmazott, szeretné megspórolni kollégái számára, hogy ismét be kelljen panaszolniuk a kamara etikai bizottságánál, ezért a kormánypárti vádakra ez a válasza:

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Az equus p…niszét!


Forrás: ATV / CivilHetes / StartlapOszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük