Hadházy két szóval alázta le nagyon keményen az őt feljelentő kollégáit, s ugyanennyivel a maffia-kormányt is


Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

1956 óta nem fordult elő olyan, ami az ellenzéki képviselőkkel történt az MTVA székházában, vagyis: hogy a hatalom parancsára testi kényszert alkalmazzanak velük szemben – ezt Hadházy Ákos mondta a Startban.

Hadházy Ákos kijelentette: nagyon fél a hatalom, ez abból is látszik, hogy ilyen helyzetben sem cselekszik racionálisan. Hozzátette: az állami tévében dolgozó biztonsági őrök hivatalos személy elleni erőszakot követtek el, ami 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel jár… Halkan hozzátenném, hogy ráadásul csoportosan.

A péntek esti tüntetésen, a Sándor-palota előtt Hadházy Ákos két szóban üzent az őt feljelentő állatorvos kollégáinak. Mint ismeretes két állatorvos is etikai eljárást kezdeményezett Hadházy Ákos ellen, adta hírül az MTI. (Hírhez háttérismeret: Hadházy Ákos szakmáját tekintve állatorvos.)„A december 19-ei keltezésű panasz szerint Hadházy Ákos december 16-17-én »az MTVA székházában önmagából teljesen kifordulva, minősíthetetlen, már deviánsba hajló módon viselkedett (…) megállapítható, hogy dr. Hadházy Ákos az etikai vétség tényállását kimerítette.” A panaszt két állatorvos, Herényi Bulcsú és Szinesi András tette, utóbbi a kamara Veszprém megyei elnöke.

S röviden reagált azokra a kormánypárti vádakra is, amik szerint tüntetéseken a csőcselék vesz részt, akiket Soros küldött, hogy aztán 1 millió menekültet telepíthessenek be.

Az állatorvos végzettségű képviselő minderre két mondattal válaszolt. Az első így hangzott:

A lónak a f@szát!

A második mondattal Hadházy annak a két állatorvosok üzent, akik pénteken feljelentették az Állatorvosi Kamaránál. Mint fogalmazott, szeretné megspórolni kollégái számára, hogy ismét be kelljen panaszolniuk a kamara etikai bizottságánál, ezért a kormánypárti vádakra ez a válasza:
Az equus p…niszét!

Forrás: ATV / CivilHetes / StartlapTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük