Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára hatalmas pert nyertek a hazudozó fideszes lakájmédiával szemben

Természetesen semmi nem volt igaz a rágalmakból…

“Ismét győztünk! A bíróság is úgy látja : Orbánék hazudnak reggel, délben, este.
Talán emlékeznek rá, hogy mi történt egy hónappal ezelőtt. Miután Orbán menedékjogot adott a bűnöző macedón miniszterelnöknek, sajtója megpróbált visszatámadni. Azt állították, hogy férjem, Gyurcsány Ferenc és én mindenféle gyanús bolgár gazdasági körökkel barátkozunk, mi több, gyanús üzleti kapcsoltban álltunk velük.

Most az elsőfokú bíróság kimondta, hogy ismét hazudtak.
Eszerint “a lokal.hu valótlanul híresztelte, hogy Gyurcsány Ferenc és Cvetan Vaszilev barátok, továbbá azt a tényt, hogy balkáni országokban üzleti érdekeltsége állt fenn férjemnek, abban a hamis színben tüntették fel, mintha az rejtett, titkolnivaló, jogellenes tevékenység lenne.
888.hu pedig valótlanul állította, hogy én és Antoaneta Vaszileva barátnők lennénk, ezzel szemben a valóság az, hogy nem vagyunk azok, sőt, nem is ismerjük egymást.”

Lassan világos lesz, hogy mindenről és mindenkiről hazudnak ha érdekeik így kívánják. Lehetne mindez lassan paródia is, de tényleg tönkretesznek mindent. A folyamatos hazudozás és rágalmazások ellen is tüntetünk ma!” – kommentálta a győzelmet közösségi oldalán a napokban Dobrev Klára.

A Demokratikus Koalíció közleményben tudattal a részleteket:

A bíróság megállapítása szerint valótlanul állította a fideszes lokal.hu, hogy Gyurcsány Ferenc és Cvetan Vaszilev barátok, továbbá azt a tényt, hogy a DK elnökének volt vagy van a balkáni országokban üzleti érdekeltsége, olyan hamis színben tüntette fel, mintha lenne bármi titkolni valója vagy bármilyen módon bűncselekményhez lenne köze.

A szintén kormányhű 888.hu és lokal.hu hazudott arról, hogy Dobrev Klára és Antoaneta Vaszileva barátnők, holott

valójában semmilyen kapcsolat nincs köztük.

Az origo.hu valótlanul állította, hogy Gyurcsány Ferenc korábban alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót.

A bíróságok egy része még ellenáll a nyomásnak és gátat szabnak a Fidesz hazudozásának. Az európai magyarok továbbra sem fogják tűrni a hazugsággyártó kormánybérenc médiumok ámokfutását – zárja közleményét a DK.

Forrás: Nyugati Fény / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: