Döbbenet! – Az Orbán-kormány már 3 éve teszteli a rabszolgatörvényt Szabolcs-Szatmárban!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A szabolcsi rendőrök már 3 éve a rabszolgatörvény alatt szolgálnak – értük is tüntetünk
Úgy tűnik, hogy az Orbán-kormány már 3 éve teszteli a rabszolgatörvényt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A megyei rendőrök nem önkéntesen vállalnak túlórát és nem kapják meg havonta a túlórapénzüket, sőt még 3 év után sem. Mindezt úgy csinálják meg az állománnyal, hogy törvény garantálja számukra a szabad választást arról, hogy szabadságban vagy pénzben kérik-e a túlóra ellentételezését.

Valamennyi rendőrnek legyen világos: azok, akik utcára vonultak a rabszolgatörvény ellen, az ő jogaikért is tüntetnek. Kérdezzék meg a szabolcsi kollégáiktól, hogy milyen érzés már 3 éve a rabszolgatörvény szerint szolgálni, kérdezzék meg, hogy milyen érzés ingyen túlórázni.

Orbánék már többször használták a rendvédelmiseket kísérleti nyúlként. Nem először erőltettek rájuk valamit, amit később az egész lakosságra rákényszerítettek. Most is ezt láthatjuk mivel, ha Áder János aláírja a munkásokat kizsigerelő törvényt, akkor 4,5 millió dolgozóra is az vár, mint a szabolcsi rendőrökre: pénz nélküli 400 óra túlóra.Le a kalappal a szabolcsi rendőrök előtt a bátorságukért, a kollégáikért való kiállásukért!

Az MSZP képviselői továbbra is kiállnak a rendőrök jogaiért, még akkor is, ha ők politikai nyomásra magukra hagyták az ellenzéki képviselőket, akkor, amikor szükségük lett volna rájuk.

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük