Döbbenet! – Az Orbán-kormány már 3 éve teszteli a rabszolgatörvényt Szabolcs-Szatmárban!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A szabolcsi rendőrök már 3 éve a rabszolgatörvény alatt szolgálnak – értük is tüntetünk
Úgy tűnik, hogy az Orbán-kormány már 3 éve teszteli a rabszolgatörvényt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A megyei rendőrök nem önkéntesen vállalnak túlórát és nem kapják meg havonta a túlórapénzüket, sőt még 3 év után sem. Mindezt úgy csinálják meg az állománnyal, hogy törvény garantálja számukra a szabad választást arról, hogy szabadságban vagy pénzben kérik-e a túlóra ellentételezését.

Valamennyi rendőrnek legyen világos: azok, akik utcára vonultak a rabszolgatörvény ellen, az ő jogaikért is tüntetnek. Kérdezzék meg a szabolcsi kollégáiktól, hogy milyen érzés már 3 éve a rabszolgatörvény szerint szolgálni, kérdezzék meg, hogy milyen érzés ingyen túlórázni.

Orbánék már többször használták a rendvédelmiseket kísérleti nyúlként. Nem először erőltettek rájuk valamit, amit később az egész lakosságra rákényszerítettek. Most is ezt láthatjuk mivel, ha Áder János aláírja a munkásokat kizsigerelő törvényt, akkor 4,5 millió dolgozóra is az vár, mint a szabolcsi rendőrökre: pénz nélküli 400 óra túlóra.

Le a kalappal a szabolcsi rendőrök előtt a bátorságukért, a kollégáikért való kiállásukért!

Az MSZP képviselői továbbra is kiállnak a rendőrök jogaiért, még akkor is, ha ők politikai nyomásra magukra hagyták az ellenzéki képviselőket, akkor, amikor szükségük lett volna rájuk.

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük