Ujhelyi “párbajra” hívta a Bagi-Nacsa duót – Lesz-e a két ripacsnak mersze?


Bagi-Nacsa duó - Fotó: Veszprémi Petőfi Színház
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Már ebben az egy posztjában Ujhelyinek több szellemesség van, mint ennek a két humoristának az utolsó 10 éves munkásságában.

Miután Bagi Iván és Nacsa Olivér a Ripostban számolhatott be arról, milyen megrázkódtatás az MTVA székházában dolgozni, miközben odakint tüntetnek, odabent pedig – mint Bagi fogalmazott – országgyűlési képviselők rohangálnak és fetrengenek a folyosókon, Ujhelyi István, aki maga is járt bent a többi képviselővel, vitára hívta ki a két humoristát a Facebookon.

A szocialista politikus a közösségi oldalán hívta ki vitára a két humoristát.Nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál!

Bagi Iván és Nacsa Olivér, a köztévé két sztárja sajátos nyilatkozatot adott az egyik kormányzati propagandalapnak, amelyben az ellenzéki pártokat, politikusokat és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket ócsárolták. Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben! Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége…
Várom szíves válaszotokat, én készen állok!” – írja Ujhelyi István.

 

A vita alaphangját rögtön a poszt első mondatával megadta:
Nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál!

Ujhelyi szerint nem az ellenzéki pártokat, politikusokat, és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket kellene ócsárolni, hanem komoly dolgokról vitatkozni.

„Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben! Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége…” – szúrt oda Ujhelyi.


Nekem még két dolog jutott eszembe a Bagi-Nacsa duóról…. Egyszer Hofi ezt mondta: Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő. Medgyessy idején meg ott loholtak, hogy ok minden MSZP-s rendezvényen felléphessenek! Szánalmas amikor a pénz határozza meg a tudatot…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük