Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába megy a “Nagymagyarkodás” a kormánypárti oldalon, csak hát na, nem mehet minden elsőre.

Évek óta hallgatom a maszlagot arról, hogy a kormány a nemzet érdekeit nézi és a kormánypárti oldal mennyire nemzeti. Szerintem ez a videó mindent elárul arról, mennyire nemzeti is a jobboldal.

A HírHugó szúrta ki azt a jelenetet, amely kisebb értetlenséget váltott ki az Echo TV tudósítójából, pedig a magyarázat pofonegyszerű. Az Echo TV esti műsorába jelentkezett be a csatorna munkatársa Gáll Csongor, aki éppen arról tájékoztatta a stúdióban ülő kollégáját, hogy véget értek az aznapra meghirdetett ellenzéki tüntetések.

A tudósító ott követte el a hibát, hogy nem sikerült beazonosítania a Szózatot, melynek eléneklésével zárult a tüntetés és a stúdióban ülő Velkovics Vilmossal – a hangjában kis értetlenkedéssel – közölte, hogy a tüntetők immár másodjára éneklik el a Himnuszt.

Ősszekeveri a Fidesz-propagandista a Himnuszt a Szózattal

Ősszekeveri a Fidesz-propagandista a Himnuszt a Szózattal – Coub – The Biggest Video Meme Platform by hirhugo

A magukat nemzetinek nevező kulturális elit, aki nekünk kulturkampfot hirdet, hetente lehazaárulózza a baloldalt és nagy bölcseleteket tart magyarságból, közben meg egy tudósításban összekeverik a Szózatot a Himnusszal.

S az égés még nagyobb mert a szintén nagy magyarkodó Velkovics Vilmosnak, aki a stúdióban ül, na neki sem tűnt fel, hogy a Szózatot éneklik és nem a Himnuszt mert nem javította kollégája hibáját. Hiába na, a jobboldal megint bebizonyította, hogy valójában csak látszat magyarok!

A teljes tudósítást megnézheti a HírHugó oldalán


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: