Miközben zajlanak a kormányellenes megmozdulások a ferencvárosi MSZP valami egészen nagyszerű dolgot vitt véghez


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sokan kérdezik, mire van még ereje az ellenzéknek, nos úgy néz ki ez a bejegyzés választ ad a kérdésre.

Miközben az összes ellenzéki párt minden erejét összeszedve szervezi az ellenállást a kormány “rabszolgatörvénye” ellen, valamit a Fidesz propaganda aljasságai ellen, aközben például az MSZP helyi szervezetei valami egészen más dolgot is szerveznek.

A ferencvárosi szocialisták több politikusa ás aktivistája is részt vett a kormányellenes megmozdulásokon, mindemellett a tegnapi napon tartották meg az immár több hónapja előkészített jótékonysági akciójukat.

A Ferencvárosi Szocialisták Pál Tibor vezetésével immáron hónapok óta az utcán vannak és gyűjtik az aláírásokat a Hadházy Ákos-féle Európai ügyészséghez való csatlakozáshoz, azonban utcai kiállásuk alatt mást is tettek. Az üzletek előtt tartós élelmiszercsomagokat gyüjtöttek, hogy kerületük rászorult családjainak segíthessenek a decemberi időszakban.

A ferencvárosi MSZP mintegy 50 családnak adott át jelentős mennyiségű tartós élelmiszert és fenyőfát a karácsonyi időszakra, mindeközben pedig egy kis ünnepi műsorral is megörvendeztették a rászorultakat.

Pál Tibor a ferencvárosi MSZP politikusa ünnepi beszédében kiemelte, hogy egy ellenzéki pártnak a szembenálláson túl az egyik legfontosabb feladata az, hogy mindent megtegyen annak érdekében – ha kell erején felül is – hogy a kormány által bajban hagyott családoknak segítsen.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!


Egyébként a ferencvárosiak nem csak karácsonykor aktívak, az év folyamán számos akcióval igyekeznek segíteni. És ez így van jól. Azt gondolom, hogy hosszú éveken keresztül fanyaloghattunk az ellenzéki pártokra, azonban most összekapták magukat. Azt teszik, amit az ellenzéknek tennie kell, együtt közösen.


Le a kalappal a ferencvárosiak előtt, és mindenki előtt akik szervezik a tüntetéseket, akik akciókkal segítenek a legelesettebbeken, Ez a dolguk és valljuk be egész magas színvonalon teszik mindezt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük