Ez igen keményre sikerült! – Nyílt levél Tarlós István főpolgármesternek


Tarlós István - Fotó: 24.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nyílt levél Tarlós István főpolgármesternek
Tisztelt Főpolgármester Úr!
Budapest ezekben a napokban a demokráciáért küzd. Budapestiek ezrei tüntetnek napok óta hóban-fagyban mindannyiunk szabadságáért, a munkavállalók jogaiért, a független bíróságokért, az oktatás szabadságáért, a szabad magyar sajtóért. Szabadságszerető polgárok és elkötelezett demokrata országgyűlési képviselők akár a testi épségük árán is kiállnak a magyar demokráciáért, a demokratikus értékekért.

Sokan tanulhatnának a mínusz fokokban is kitartó, szabadságszerető polgároktól, az MTVA székházánál ételt és teát osztogató budapestiektől. Sokan tanulhatnának a jogállamiságot követelő, a fideszes médiaterrorral szemben bátran fellépő demokrata országgyűlési képviselőktől is.

Ön is tanulhatna tőlük.

Ön azokat illeti gunyoros, lekezelő megjegyzéseivel, akik a szabadságszerető budapestiekkel közösen, a lehető legdemokratikusabb módon, előválasztással, közvetlenül döntenek Budapest jövőjéről és az őket képviselő demokratikus főpolgármester személyéről.

Önt Orbán Viktor egy személyben nevezte meg mint főpolgármester-jelöltet és a Fidesz egyetlen testülete sem szavazta meg a jelölését. Ez világosan mutatja, hogy Orbán Viktor és a Fidesz már a látszatát sem akarja kelteni annak, hogy demokratikusan gondolkodnának, működnének. Talán Ön is emlékszik rá, ez a tanácsrendszerben volt szokás. Ha még szemernyi tisztesség van Önben, akkor most szégyelli magát.

Budapest ennél többet érdemel. A fővárosiaknak nem a fideszes pártelnök bábja kell, hanem olyan vezető, aki megbízatása minden pillanatában a budapestieket képviseli. Ön sajnálatosan és nyilvánvalóan nem ilyen.

Az a főpolgármester, aki blöffnek nevez egy demokratikus eljárást, aki szerint Budapest nem veszít azzal, ha a legjobb egyeteme Bécsbe költözik, aki sikerként próbálja eladni az elektronikus jegyrendszer milliárdos károkat okozó, csúfos kudarcát, aki odaajándékozta a Fidesznek építési telekként a Városligetet, aki szó nélkül átjátszotta Orbán Viktornak és a Fidesznek Budapest szabadságát, önállóságát, pénzét – az nem pusztán alkalmatlan a feladatára, de méltatlan is. Ön ilyen ember.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Budapest Önnél többet érdemel!


Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük