Az MTVA meghunyászkodott, nem merték megismételni a történteket miután a világsajtó velük van tele


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Átvette az MTVA az ellenzék öt pontját
Ezúttal Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, továbbá Barabás Richárd Párbeszéd-politikus és Murányi András, a párt kommunikációs vezetője próbált bemenni az MTVA székházába.

Egyféleképpen lehet ezt, bemegy az ajtón és szól a portán, hogy keresi a dirit.  Ugyanezt csinálták a tegnapelőttiek is, csak nekik a portás a biztonsági őröket hívta. Még egyszer nem merték eljátszani ugyanezt, miután az egész világ erre mereszti a szemét, hogy milyen ázsiai gyökerek vezetik az országot, verik az ellenzéki képviselőket esküjük teljesítése során.Ezúttal átvették tőlük az ellenzéki petíciót.

Tordai az MTVA biztonsági főnökét arról biztosította, hogy nem akarják megzavarni az adást, ehelyett egy pendrive-on juttatnák el az ügyeletes szerkesztőhöz az ellenzék 5 pontját. A biztonsági főnök egy vezérigazgatói utasításra hivatkozva nem engedi be a képviselőtFrissítés: Tordait átirányították az MTVA egy másik épületébe, ahova egyedül – Barabás és Murányi nélkül – bemehet. Társai elkísérik, Murányi kifejti, hogy Észak-Koreában érzi magát.

Az eddigi eseményektől eltérően most a képviselőnek sikerült egy szerkesztővel beszélnie. Ő nem más, mint Dobos Menyhért, a Duna TV vezérigazgatója, aki átvette tőle az öt pontot tartalmazó pendrive-ot.

A tüntetőknek ez az öt követelése:

A túlóratörvény azonnali visszavonását,
kevesebb rendőri túlórát,
független bíróságokat,
Európai Ügyészséget,
független közmédiát.
Pénteken (december 21.) újabb tüntetés lesz, először a Kétfarkúak demonstrálnak, utána közös ellenzéki vonulás lesz Áder Jánoshoz, akinek az íróasztalán ott van a rabszolgatörvény.

Forrás: ATV / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük