A Vatikánból érkezik a csoda – a Pápa áldását küldi a magyar munkásoknak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Komjáthi Imre az MSZP alelnöke és a Munkát, Kenyeret Tisztességes Béreket aktivistái Ferenc pápánál jártak.

A Vatikánban jártak azok az aktivisták akik a tüntetések kezdete óta kint vannak a Kossuth téren és tiltakoznak a “rabszolgatörvénynek” nevezett kormányzati túlórapaktum ellen.

Komjáthi Imre aki azzal vált a napokban hírhedté, hogy Kossuth teret lezáró rendőrök ellen vonult most társaival a Szentatyánál járt. Mint facebook bejegyzésében fogalmaz:

December 19-én a Mun kát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület aktivistái Ferenc Pápa Karácsonyi audenciáján vettek részt,Komjáthi Imre vezetésével, ahol Szentatya áldását kérték a magyar munkásokra. – írja bejegyzésében a politikus.

Én csak egy költői szerkesztői kérdést vetnék fel:

Ha Isten velünk, ki ellenünk?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük