A Vatikánból érkezik a csoda – a Pápa áldását küldi a magyar munkásoknak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Komjáthi Imre az MSZP alelnöke és a Munkát, Kenyeret Tisztességes Béreket aktivistái Ferenc pápánál jártak.

A Vatikánban jártak azok az aktivisták akik a tüntetések kezdete óta kint vannak a Kossuth téren és tiltakoznak a “rabszolgatörvénynek” nevezett kormányzati túlórapaktum ellen.Komjáthi Imre aki azzal vált a napokban hírhedté, hogy Kossuth teret lezáró rendőrök ellen vonult most társaival a Szentatyánál járt. Mint facebook bejegyzésében fogalmaz:

December 19-én a Mun kát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület aktivistái Ferenc Pápa Karácsonyi audenciáján vettek részt,Komjáthi Imre vezetésével, ahol Szentatya áldását kérték a magyar munkásokra. – írja bejegyzésében a politikus.

Én csak egy költői szerkesztői kérdést vetnék fel:

Ha Isten velünk, ki ellenünk?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük