Szavazás: Ön elítéli a közmédiában lezajlott eseményeket?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy a magyar demokrácia fekete napjai eljöttek.

Mindig is sejtettük, hogy nagyon nagy baj van az országban, de hogy országgyűlési képviselőket verjenek halomra egy közintézményben az mégis egy olyan pont, ami mellett nem lehet elmenni.

Persze tudom, hogy sokan megmondták, ez a hatalom nem fog csendben elhullani, sokan mondták, mindent meg fognak tenni, minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy megtarthassák a hatalmukat.

Mert fél a hatalom. Fél attól, hogy az agymosó propaganda képernyőjére kerülhet az ellenzék petíciója. Attól, hogy a valóság napvilágot láthat.

Most olvasóinkat kérdezzük, mi a véleményük a közmédiában lezajlott eseményekről:Mit gondol az MTV székházban lezajlott eseményekről?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük