Döbbenetes: egyetlen videóban az MTV-ben lezajlott események (Ezt mindenkinek látnia kell)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenetes és gyomorforgató képsorok zajlottak le a Magyar Televízió székházában.

Hogy jutottunk el oda, hogy felfegyverzett biztonsági őrök gátolják meg az ellenzéki képviselőket a munkájuk végzésében és fizikai erőszakkal távolítják el őket egy közintézményből, mely ellenőrzéséhez minden joguk megvan.Nincs itt jogvita. Az országgyűlési képviselők bármelyik pillanatban ellenőrizhetnek bármely közintézményt, őket vizsgálódásuk során akadályozni nem lehet. Nem lehet eléjük állni, nem lehet kizárni, bezárni őket. Egyszerűen nem lehet megtenni!

Aki viszont megnézi ezeket a képsorokat világosan láthatja, mi zajlott le a Magyar Közszolgálati Televízió székházában. A mi adóforintjainkból fenntartott televízióban. Abban a köztévében, ahol egyébként nem voltak hajlandóak beszámolni arról, hogy pontosan miért is tüntet napok óta a teljes magyar ellenzék, civilek, munkások, diákok gazdák az utcákon.

Egész egyszerűen gyalázat ami zajlik, mindamellett, hogy teljes egészében lerántja a leplet erről az aljas és korrupt rendszerről. Ha annak nem lesz következménye, hogy parlamenti képviselőket megvernek egy közintézményben, ahol jogosan tartózkodnak, akkor semminek nem lesz. Ez nem maradhat annyiban.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük