Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes és gyomorforgató képsorok zajlottak le a Magyar Televízió székházában.

Hogy jutottunk el oda, hogy felfegyverzett biztonsági őrök gátolják meg az ellenzéki képviselőket a munkájuk végzésében és fizikai erőszakkal távolítják el őket egy közintézményből, mely ellenőrzéséhez minden joguk megvan.

Nincs itt jogvita. Az országgyűlési képviselők bármelyik pillanatban ellenőrizhetnek bármely közintézményt, őket vizsgálódásuk során akadályozni nem lehet. Nem lehet eléjük állni, nem lehet kizárni, bezárni őket. Egyszerűen nem lehet megtenni!

Aki viszont megnézi ezeket a képsorokat világosan láthatja, mi zajlott le a Magyar Közszolgálati Televízió székházában. A mi adóforintjainkból fenntartott televízióban. Abban a köztévében, ahol egyébként nem voltak hajlandóak beszámolni arról, hogy pontosan miért is tüntet napok óta a teljes magyar ellenzék, civilek, munkások, diákok gazdák az utcákon.

Egész egyszerűen gyalázat ami zajlik, mindamellett, hogy teljes egészében lerántja a leplet erről az aljas és korrupt rendszerről. Ha annak nem lesz következménye, hogy parlamenti képviselőket megvernek egy közintézményben, ahol jogosan tartózkodnak, akkor semminek nem lesz. Ez nem maradhat annyiban.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: