Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez már több mint tűrhetetlen…

A biztonságiak nem voltak hajlandóak beengedni a székházba az oda érkező szocialista képviselőket. Ergo korlátozták a személyi jogaikban őket. Gyakorlatilag a bent lévő képviselők be vannak szorítva a C épület 3-as, 4-es stúdiójához.

De nem kell félteni Korózs Lajost és Harangozó Tamást, Gréczy Zsolt DK-s képviselőt sem. Holott a biztonságiak is tisztában vannak azzal, hogy parlamenti képviselőket nem engedni be közintézménybe törvénysértés. Átmásztak a kerítésen.

Korózs Lajos és Harangozó és Gréczy már bent is vannak.

Időközben megérkezett Szilágyi képviselő úr és kolleganője  is a Jobbikból, aki szintén szeretne bejutni a székházba. S akiket szintén nem egednek be, így ők is a kerítést választották. Miután a biztonságiak felháborítónak tartják, hogy ételt és italt hoztak a tegnap kora este óta bent levő képviselőtársaiknak.

 

 

LIVE-ok itt – folyamatosan frissítjük:

 

A fegyveresek nekiestek Varjú Lászlónak miután megpróbált bejutni egy stúdióba… Random atrocitások érik a képviselőinket, bárkit bármikor… Egészen elképesztő, hogy Orbán fizetett csicskái mit meg nem engednek maguknak!

Varjú László megviselten, ziláltan az őt ért többszörös túlerős támadás után

 

Oláh Lajos (DK) és Ujhelyi István és Molnár Zsolt (MSZP) felhívták a rendőrséget, immár 5.!! alkalommal hajnal óta… Ismételt rendőri intézkedést kértek miután megtámadták Varjú Lászlót. Az eddigi hívásaikra nem történt semmi, a magyar rendőrség nem tesz semmit sem!

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: