Élő! – Nem engedik a mentőt Varjú Lászlóhoz – Zárják az utcát az érkező tüntetők elől!


Varjú Lászlót leteperik az MTVA emberei - Fotó: 168 óra
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem engedik be a mentőt Varjú Lászlóhoz! – Vadai Ágnesék is próbálnak bejutni az MTVA-ba

“Megrángattak a biztonsági őrök, amikor megpróbáltam bemenni megkeresni Varju László képviselőtársamat, aki a földön fekszik, mert megverték a biztonságiak. A rendőrök ezt szó nélkül végignézték, ahogy rángatnak.” – írja Vadai Ágnes a közösségi oldalán.

Valami határozattal akarják eltávolítani a képviselőket, birtokvédelmi eljárást indított ellenük a harmadik kerületi jegyző… Több mint röhej az MTVA, közben a biztonsági őrök utasításokat adnak a rendőröknek, akik azokat teljesítik is…Érkezik a mentő Varjú Lászlóhoz.

Vadai Ágnes és Ungár Péter próbálnak bejutni az MTVA területére. A rendőrök segítségét kéri, hogy gyakorolhassa a képviselő jogait, segítsenek bejutni. A rendőrök minden segítséget megtagadnak!

 

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük