ÉLŐ közvetítés! – Folytatódik az egyre elképesztőbb dráma a TV székháznál (Cikkünk folyamatosan frissül!)


Fotó: Bitskey Bence
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Döbbenetes! Egész egyszerűen épp ésszel felfoghatatlan ami az MTVA székházában zajlik…

Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Bősz Anett, Varjú László, stb… illetve az éjszaka érkezett Ujhelyi István és Szanyi Tibor EP képviselők nem tágítanak a propagandagyárból, a gyárlátogatás még nem ért véget!

A TV-en levő biztonsági őrök elképesztő törvénytelenségeket követnek el a képviselőkkel szemben. Az országgyűlési törvény 98-as paragrafusa alapján nem tudják kitenni őket a Tv székházból, szerencsére.

Az öt követelés, amit szeretne beolvasni az ellenzék:

a rabszolgatörvény eltörlése,
a rendőri túlóra megszüntetése,
független bíróságok, a közigazgatási bíróság ne jöjjenek létre,
csatlakozás az európai ügyészséghez,
független közmédia.

Bővebben:

Le a rabszolgatörvénnyel, le a propagandával!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.5 követelés a szabadságért


1. A rabszolgatörvény azonnali visszavonása! A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!


2. Kevesebb rendőri túlórát! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

3. Független bíróságokat! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

4. Európai ügyészséget! Ha egy kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

5. Független médiát! Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

Ellenzéki politikusaink jóvoltából élőben mutatjuk az eseményeket, cikkünk folyamatosan bővül és frissül.

 


Tegnap este óta a helyzet gyakorlatilag változatlan, nem engedik stúdióba a képviselőket!

 

Döbbenetes! Kunhalmi Ágnes megsérült, miután rávágták a nagy vasajtót, Hadházy Ákost fegyveresek teperték le, s dobták ki a mocskos maffia-kormány házi tvjéből…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük