Bréking! ÉLŐ! – Márki-Zay Péter is érkezik a Kunigundára az MTVA-hoz! (Élő videó a cikkben!)


Fotó: A 2018.12.17-i gigatüntetés fotója, Forrás: Márki-Zay Péter FB oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Márki-Zay Péter és vele egy kisebb tömeg is érkezik este 8 órára  Kunigundára a tüntetőkhöz és az ellenzéki politikusainkhoz.

“TÁMOGASSA A VIDÉK MAGYARORSZÁGA IS A BUDAPESTEN TÜNTETŐKET!

Tapasztaltuk már, hogy a hatalom csak az erőből ért. Mutassuk meg nekik, hogy az erőt nem a könnygáz és a gumibot jelenti, hanem a tisztességes polgárok sokasága.

Sokan vagyunk országszerte polgármesterek, akik az elmúlt években elszenvedtük a Fidesz-kormányzat zsarnokságát. Elvették helyi intézményeinket és szabadságunkat, kivéreztették településeinket, a vidéki lakosságot megfosztották a pártatlan tájékoztatástól is. Itt az idő, hogy a vidék Budapest segítségére siessen.

Kérem polgármester kollégáimat, hogy együtt álljunk ki településeink és az ország lakossága mellett. Hallassuk a szavunkat, menjünk és támogassuk a propagandatévé előtt tüntető polgárokat és az ellenzéki képviselőket!

TALÁLKOZZUNK ESTE 8-KOR A KUNIGUNDA UTCÁBAN A TV SZÉKHÁZA ELŐTT!” – írta Márki-Zay Péter a közösségi oldalán.Live az ATV jóvoltából:


 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük