Bréking! ÉLŐ! – Márki-Zay Péter is érkezik a Kunigundára az MTVA-hoz! (Élő videó a cikkben!)


Fotó: A 2018.12.17-i gigatüntetés fotója, Forrás: Márki-Zay Péter FB oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Márki-Zay Péter és vele egy kisebb tömeg is érkezik este 8 órára  Kunigundára a tüntetőkhöz és az ellenzéki politikusainkhoz.

“TÁMOGASSA A VIDÉK MAGYARORSZÁGA IS A BUDAPESTEN TÜNTETŐKET!

Tapasztaltuk már, hogy a hatalom csak az erőből ért. Mutassuk meg nekik, hogy az erőt nem a könnygáz és a gumibot jelenti, hanem a tisztességes polgárok sokasága.Sokan vagyunk országszerte polgármesterek, akik az elmúlt években elszenvedtük a Fidesz-kormányzat zsarnokságát. Elvették helyi intézményeinket és szabadságunkat, kivéreztették településeinket, a vidéki lakosságot megfosztották a pártatlan tájékoztatástól is. Itt az idő, hogy a vidék Budapest segítségére siessen.

Kérem polgármester kollégáimat, hogy együtt álljunk ki településeink és az ország lakossága mellett. Hallassuk a szavunkat, menjünk és támogassuk a propagandatévé előtt tüntető polgárokat és az ellenzéki képviselőket!

TALÁLKOZZUNK ESTE 8-KOR A KUNIGUNDA UTCÁBAN A TV SZÉKHÁZA ELŐTT!” – írta Márki-Zay Péter a közösségi oldalán.

Live az ATV jóvoltából:

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük