Bréking! A fiatal szoci politikus besétált a TV-be, s felolvasta a tüntetők 5 pontját…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az első kormánypárti adó, ahol elhangozhattak az ellenzéki követelések az Echo TV.

Bárány Balázst, az MSZP elnökségi tagját meghívták a kormánypárti tévé műsorába, hogy a túlóratörvény- és kormányellenes tüntetésekről kérdezzék. Az ifjú szocialista politikus élt is a lehetőséggel, mindamellett, hogy beolvasta élő adásban  a tüntetők 5 pontját,  rendesen kiosztotta a közmédiát is.

Bárány miután beolvasta az 5 pontot, a következőt kérdezte: “Félelmetes volt, amit most mondtam? Csak azért, mert a komplett magyar propagandagépezet, beleértve a köztelevíziót, meg a magyar kormányt, ettől az öt darab mondattól retteg most már 24 órája. Ez az a mondat, amit az ellenzéki tüntetők nem olvashattak be a közmédiába.”Próbálta a műsor vezetőnek, Velkovics Vilmosnak elmagyarázni a közmédia jelentését, lényegét, de Velkovics vagy nem értette Bárány szavait, vagy egész egyszerűen nem akarta érteni…

Kérem szépen, így kell szénné alázni a Fidesz propagandát, és a mondvacsinált ürügyeket. Bravó Balázs!

Az elmúlt napok történéseire azt tudjuk mondani, hogy ez értékelhető ellenzéki teljesítmény végre. Ezt a vehemenciát nem szabad lejjebb adni, mert ezek sajnos csak az erőből értenek.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük