Bréking! A fiatal szoci politikus besétált a TV-be, s felolvasta a tüntetők 5 pontját…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 803
    Shares

Az első kormánypárti adó, ahol elhangozhattak az ellenzéki követelések az Echo TV.

Bárány Balázst, az MSZP elnökségi tagját meghívták a kormánypárti tévé műsorába, hogy a túlóratörvény- és kormányellenes tüntetésekről kérdezzék. Az ifjú szocialista politikus élt is a lehetőséggel, mindamellett, hogy beolvasta élő adásban  a tüntetők 5 pontját,  rendesen kiosztotta a közmédiát is.

Bárány miután beolvasta az 5 pontot, a következőt kérdezte: “Félelmetes volt, amit most mondtam? Csak azért, mert a komplett magyar propagandagépezet, beleértve a köztelevíziót, meg a magyar kormányt, ettől az öt darab mondattól retteg most már 24 órája. Ez az a mondat, amit az ellenzéki tüntetők nem olvashattak be a közmédiába.”

Próbálta a műsor vezetőnek, Velkovics Vilmosnak elmagyarázni a közmédia jelentését, lényegét, de Velkovics vagy nem értette Bárány szavait, vagy egész egyszerűen nem akarta érteni…

Kérem szépen, így kell szénné alázni a Fidesz propagandát, és a mondvacsinált ürügyeket. Bravó Balázs!

Az elmúlt napok történéseire azt tudjuk mondani, hogy ez értékelhető ellenzéki teljesítmény végre. Ezt a vehemenciát nem szabad lejjebb adni, mert ezek sajnos csak az erőből értenek.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 803
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük