Borzalmas képsorok! – Videón ahogy Orbán csicskái terrorizálják és erőszakkal eltávolítják az ellenzéki képviselőket


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

A videó ami beszédesebb ezer szónál!

Íme a botrányos videó arról, ahogy az MTVA emberei megvadult állatok módjára viselkedve erőszakkal kidobják a békés, követeléseinket beolvasni kívánó ellenzéki képviselőinket az MTVA székházból…

…s arról, ahogy ezt a rend kiváló őrei, Hadházy Ákos többszöri segítségkérése ellenére némán tűrik, s nézik…
A nemzetközi sajtó ingerküszöbét is kezdik elérni a történtek, mert ezek a képsorok (is) bejárják a világsajtót, ahogyan az ellenzéki képviselők LIVE jelentkezései angol, spanyol és német nyelven tolmácsolva is.

Este 6 órára MINDENKIT az MTVA székházhoz várnak az ellenzéki képviselőink, akik pártállástól függetlenül, közösen küzdenek fáradhatatlanul értünk a maffia-kormánnyal szemben.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük