Borzalmas képsorok! – Videón ahogy Orbán csicskái terrorizálják és erőszakkal eltávolítják az ellenzéki képviselőket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A videó ami beszédesebb ezer szónál!

Íme a botrányos videó arról, ahogy az MTVA emberei megvadult állatok módjára viselkedve erőszakkal kidobják a békés, követeléseinket beolvasni kívánó ellenzéki képviselőinket az MTVA székházból…

…s arról, ahogy ezt a rend kiváló őrei, Hadházy Ákos többszöri segítségkérése ellenére némán tűrik, s nézik…


A nemzetközi sajtó ingerküszöbét is kezdik elérni a történtek, mert ezek a képsorok (is) bejárják a világsajtót, ahogyan az ellenzéki képviselők LIVE jelentkezései angol, spanyol és német nyelven tolmácsolva is.

Este 6 órára MINDENKIT az MTVA székházhoz várnak az ellenzéki képviselőink, akik pártállástól függetlenül, közösen küzdenek fáradhatatlanul értünk a maffia-kormánnyal szemben.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük