Pofátlan és gusztustalan: összeszedtük hogyan jellemezte eddig a Fidesz a tüntetőket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz nagyon nem tud mit kezdeni azzal a népharaggal, ami a rossz kormányzati politika ellen szerveződött. Immáron lassan egy hete tartanak a tiltakozások.

A Fidesz – igen az a párt, amelyik kordont bontott és nagy valószínűséggel szervezője volt a 2006-os eseményeknek – most éppen csürhének próbálja beállítani a tüntetőket. A kormányzati propaganda erőszakos tüntető csőcseléknek tartja tehát a demonstrálókat, akik a “rabszolgatörvény” ellen vonultak az utcára.

Megnéztük az elmúlt időszak nyilatkozatait a kormánypárttól és bevallom őszintén felröhögtem azon a “béna kacsa a tükörjégen” mutatványtól, amit pártunk és kormányunk bemutatott.

  • Csak néhány jelző:
  • Csak a balhé és a provokáció a lényeg
  • Bűnözői körök
  • A Soros hálózat kitartottjai
  • Keresztényellenes erőszakos tüntetők
  • Nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem.

– mindemellett a kormányközeli lapok folyamatosan erőszakos csürhének és csőcseléknek titulálják a demonstrálókat. Nos azt gondolom, ma is lesz miért utcára vonulni.

Az ellenzéki pártok, civilek, szakszervezetek és a gazdák is mindenkit várnak a mai napon. Tóth Bertalan az MSZP elnöke az alábbi üzenetet küldte a párt szimpatizánsainak:

Tüntessünk együtt!

Ma december 16.-án 14.30kor. Találkozás: Hősök tere, a földalatti megállója a Mexikói út irányába.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke

mindeközben minden ellenzéki vezető a békés demonstrációra szólít fel.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy minél többekhez elérhessen az üzent


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük