Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz nagyon nem tud mit kezdeni azzal a népharaggal, ami a rossz kormányzati politika ellen szerveződött. Immáron lassan egy hete tartanak a tiltakozások.

A Fidesz – igen az a párt, amelyik kordont bontott és nagy valószínűséggel szervezője volt a 2006-os eseményeknek – most éppen csürhének próbálja beállítani a tüntetőket. A kormányzati propaganda erőszakos tüntető csőcseléknek tartja tehát a demonstrálókat, akik a “rabszolgatörvény” ellen vonultak az utcára.

Megnéztük az elmúlt időszak nyilatkozatait a kormánypárttól és bevallom őszintén felröhögtem azon a “béna kacsa a tükörjégen” mutatványtól, amit pártunk és kormányunk bemutatott.

  • Csak néhány jelző:
  • Csak a balhé és a provokáció a lényeg
  • Bűnözői körök
  • A Soros hálózat kitartottjai
  • Keresztényellenes erőszakos tüntetők
  • Nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem.

– mindemellett a kormányközeli lapok folyamatosan erőszakos csürhének és csőcseléknek titulálják a demonstrálókat. Nos azt gondolom, ma is lesz miért utcára vonulni.

Az ellenzéki pártok, civilek, szakszervezetek és a gazdák is mindenkit várnak a mai napon. Tóth Bertalan az MSZP elnöke az alábbi üzenetet küldte a párt szimpatizánsainak:

Tüntessünk együtt!

Ma december 16.-án 14.30kor. Találkozás: Hősök tere, a földalatti megállója a Mexikói út irányába.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke

mindeközben minden ellenzéki vezető a békés demonstrációra szólít fel.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy minél többekhez elérhessen az üzent


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: