Kapott a könnygázból az MSZP parlamenti képviselője is


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gáztámadás után – írja a politikus

Korózs Lajos az MSZP parlamenti képviselője döbbenetes fényképet töltött fel a tegnapi nap folyamán facebook oldalára. Nagyon úgy néz ki, hogy az eddigi békés helyzet felbomlott. Korábban ugyanis pletykák szerint szigorú utasításba adták a rendőröknek, hogy csak a legvégső esetben használhatnak erőszakot, ugyanis a propaganda szerint “Gyurcsány rendőrsége volt az erőszakos szemkilövető”.

Ez a jelek szerint már csak a múlt, ugyanis az elmúlt napok eseményei eddig a 2010 óta regnáló kormány legbrutálisabb képsorai voltak. Az MSZP és a többi ellenzéki párt egyébként minden tüntetőt a békés magatartásra szólít fel és bár félő, hogy provokátorok férkőzhetnek az ellenzék soraiba, mindeddig a tüntetések nagyrészt békés jellegűek voltak.

Mindenképp békésebbek, mint mondjuk egy székházostrom. Mégis olyan döbbenetes fényképek készülnek, mint amelyek a parlament Szociális és Népjóléti bizottságának elnöke osztott meg oldalán:

Csak annyit szerettem volna, hogy értsék: nem évi plusz 400 órával többet dolgozva szeretnének a munkások annyi pénzt keresni, amiből meg lehet élni! Erre lefújtak! – írja oldalán a politikus


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük