Kapott a könnygázból az MSZP parlamenti képviselője is


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gáztámadás után – írja a politikus

Korózs Lajos az MSZP parlamenti képviselője döbbenetes fényképet töltött fel a tegnapi nap folyamán facebook oldalára. Nagyon úgy néz ki, hogy az eddigi békés helyzet felbomlott. Korábban ugyanis pletykák szerint szigorú utasításba adták a rendőröknek, hogy csak a legvégső esetben használhatnak erőszakot, ugyanis a propaganda szerint “Gyurcsány rendőrsége volt az erőszakos szemkilövető”.

Ez a jelek szerint már csak a múlt, ugyanis az elmúlt napok eseményei eddig a 2010 óta regnáló kormány legbrutálisabb képsorai voltak. Az MSZP és a többi ellenzéki párt egyébként minden tüntetőt a békés magatartásra szólít fel és bár félő, hogy provokátorok férkőzhetnek az ellenzék soraiba, mindeddig a tüntetések nagyrészt békés jellegűek voltak.

Mindenképp békésebbek, mint mondjuk egy székházostrom. Mégis olyan döbbenetes fényképek készülnek, mint amelyek a parlament Szociális és Népjóléti bizottságának elnöke osztott meg oldalán:

Csak annyit szerettem volna, hogy értsék: nem évi plusz 400 órával többet dolgozva szeretnének a munkások annyi pénzt keresni, amiből meg lehet élni! Erre lefújtak! – írja oldalán a politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük