Hiányolta már a képernyőről Demcsák Zsuzsát? – A csinos műsorvezető most kitálalt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Demcsák Zsuzsa 2017 áprilisában távozott a TV2-től, ahol 12 éven át dolgozott, ebből kilenc évig a Mokka műsorvezetője volt, ezután az ATV arca lett, azonban a szeptember 15-i, Szanyi Tiborral készített interjúja elég botrányosra sikeredett.

Hmm Demcsák finoman fogalmazva is dekoncentrált volt… Demcsák Zsuzsa nem volt igazán a helyzet magaslatán. Mondatai akadoztak, többször belebonyolódott kérdéseibe.  Szanyi kapitány mentette meg a totális leégéstől, ez pedig a nézőknek is feltűnt. Rengeteg kritikát kapott emiatt Demcsák, végül felbontotta a szerződését a csatornával.

Azóta teljesen eltűnt a képernyőről, jelenleg angolt tanít, illetve fordít, azonban a tervei között szerepel, hogy Amerikában kezd új életet családjával.
A negyvenéves műsorvezető elmondta, szívesen tévézne a mai napig is, hiszen 18 éves kora óta ezzel foglalkozott, így ehhez ért a legjobban, viszont a jelen körülmények között nem tudna műsorvezetőként dolgozni itthon.– Én például nem arra vagyok alkalmas, hogy irányított kérdéseket tegyek fel. Mindig a magam feje után mentem. Ezzel pedig be is szűkültek a lehetőségek. Ma a média azoknak kedvez, akik bólogatnak, és nem azoknak, akik kérdeznek.

Úgy látja, a múltat le kell zárni, helyette pedig egy teljesen új életet kell kezdeni. Nemcsak Demcsák Zsuzsa, hanem gyermekei is anyanyelvi szinten beszélik az angol nyelvet.

Forrás: Femina / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük