Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Demcsák Zsuzsa 2017 áprilisában távozott a TV2-től, ahol 12 éven át dolgozott, ebből kilenc évig a Mokka műsorvezetője volt, ezután az ATV arca lett, azonban a szeptember 15-i, Szanyi Tiborral készített interjúja elég botrányosra sikeredett.

Hmm Demcsák finoman fogalmazva is dekoncentrált volt… Demcsák Zsuzsa nem volt igazán a helyzet magaslatán. Mondatai akadoztak, többször belebonyolódott kérdéseibe.  Szanyi kapitány mentette meg a totális leégéstől, ez pedig a nézőknek is feltűnt. Rengeteg kritikát kapott emiatt Demcsák, végül felbontotta a szerződését a csatornával.

Azóta teljesen eltűnt a képernyőről, jelenleg angolt tanít, illetve fordít, azonban a tervei között szerepel, hogy Amerikában kezd új életet családjával.
A negyvenéves műsorvezető elmondta, szívesen tévézne a mai napig is, hiszen 18 éves kora óta ezzel foglalkozott, így ehhez ért a legjobban, viszont a jelen körülmények között nem tudna műsorvezetőként dolgozni itthon.

– Én például nem arra vagyok alkalmas, hogy irányított kérdéseket tegyek fel. Mindig a magam feje után mentem. Ezzel pedig be is szűkültek a lehetőségek. Ma a média azoknak kedvez, akik bólogatnak, és nem azoknak, akik kérdeznek.

Úgy látja, a múltat le kell zárni, helyette pedig egy teljesen új életet kell kezdeni. Nemcsak Demcsák Zsuzsa, hanem gyermekei is anyanyelvi szinten beszélik az angol nyelvet.

Forrás: Femina / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: