Élőben az MTVA székháztól! – Elfogyott a türelem! Vadaiékat megfenyegették a TV-ben – A tömeg be akar menni a székházba! (élő videó a cikkben!)


Nagy tömeg megy a köztévé felé. (Fotó: MTI)
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Miután véget ért a demonstráció hivatalos része, a tömeg megindult a Kunigunda útjára.

Ahova az MTVA székházhoz közben meg is érkeztek már. S ahol vezető politikusaink be kívánják olvasni a követeléseiket.Nagy tömeg megy a köztévé felé. (Fotó: MTI)

Hatalmas rendőri erők mellett is a Kunigundán is sok-sok ezer magyar ember ( Jobbikos, DK-s, MSZP-s, LMP-s, Momentumos, Párbeszédes) szájából zúg az “Orbán takarodj”,  az “Élő adást”, “Utálom a nagy hasút, üsse el a kisvasút!”, az “Európa”, “Valódi híreket!”, “Konzultálni jöttünk.”, “elegünk van!” , “Mocskos Fidesz”, “Észek.Korea”, és egyre többször hangzik fel a “Menjünk be!” rigmus is…

Néhány kisebb lökdősődés már volt, sikerült eddig csirájában elfojtani az egyre növekvő dühöt és indulatokat. A Kérdés, hogy meddig???

Követelik a tüntetők, hogy Hadházyt a TV-be!

Miután Vadaiékat megfenyegették a TV-ben, hogy ha nem tágítanak azesetben akár 5-10 év szabadságvesztés is várhat rájuk, bepöccent a tömeg… Vadai Ágnes és Kunhalmi Ágnes próbálja csitítani a tömeget. Kunhalmi  kérése: Erőt mutassatok, de erőszakot ne!
Élő közvetítés a HVG jóvoltából:


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük